Як у Луцьку «зірки» нагороджували дітей. ФОТО

Як у Луцьку «зірки» нагороджували дітей. ФОТО
У Луцьку завершився дитячий турнір з міні-футболу «Весняний Кубок «Волині»-2013».

У комплексі «Адреналін Сіті» змагалися десять команд із чотирьох областей України, - повідомили у клубній прес-службі.

Перша команда U-10 ДЮФШ «Волинь» впевнено виграла групу (три перемоги та нічия) і вийшла у півфіналі на команду «Зоря». Супернапружений поєдинок закінчився у нічию – 1:1. А у серії пенальті юні «волиняни» поступилися з рахунком 3:4. Відтак хлопчаки тренера Дмитра Трефіловського вибороли на змаганнях третє місце.

У матчі за перше місце зустрілися майже географічні сусіди - команди із Зорі (Рівненська область) та Олики (Ківерцівський район Волині). Фінал був, як і належить, безкомпромісним та нервовим. Юні рівняни відкрили рахунок у грі тільки в другому таймі, але Олика зрівняла його після виконання штрафного удару.



Останні п’ять хвилин поєдинку вболівальники провели на ногах, адже команди обмінювалися контратаками, не бажаючи доводити справу до серії одинадцятиметрових. І її таки не сталося – гравець команди з Олики на останній хвилині матчу, перериваючи навіс на свої ворота, підправив його під поперечину власних воріт – 1:2.



Чи не найкращим подарунком учасникам турніру став прихід на фінальні змагання гравців луцької «Волині» Рамона Лопеса, Євгена Павлова та Леандро Мессіаса. Їхня поява стала справжньою несподіванкою для юних футболістів і на гравців «Волині» обрушилася лавина запитань, прохань про автограф та спільне фото.



Саме Рамон, Павло та Леандро вручали учасникам змагань нагороди – кубки, медалі, грамоти, солодкі призи та сувеніри від ФК «Волинь».



Отож, команди Зорі, Олики та ФК «Волинь» отримали кубки та медалі за відповідно перше, друге і третє місця. Кращим голкіпером турніру став Ілля Маслош («Волинь»), захисником - Віктор Люлька («Волинь»), півзахисником – Андрій Сич («Зоря»), нападником – Максим Кіпруха («Олика»), бомбардиром турніру – Тарас Заводович («Волинь»).



Довідка


Організатором «Весняного Кубку «Волині» - 2013» була Дитячо-юнацька футбольна школа ФК «Волинь». Змагання відбувалися під егідою Асоціаціі міні-футболу Волині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В яких соц мережах можна знайти Саме Рамона??підкажіть будь ласка
Відповісти
у фейсбуці)
Відповісти
А як знайти цього "темного" хочеться глянути на його фото????він з них самий простий не такий як ті піжони
Відповісти
цей "темний" це Лєо,моя сестра зним зустрічається!
його вроді в неті нема,він зараз в Луцьку,можна його побачіти в ЦУМі сьогодні.
Відповісти
Останні новини
Як у Луцьку «зірки» нагороджували дітей. ФОТО
29 березень, 2013, 12:57