Луцькі муніципали заперечили те, що проганяли Діда Мороза з-під ялинки

Луцькі муніципали заперечили те, що проганяли Діда Мороза з-під ялинки
У департаменті Муніципальної варти Луцькради не підтвердили інформацію про затримання Діда Мороза, який щороку фотографується з містянами та гостями обласного центру Волині.

Чоловік справді був у офісі департаменту не більше 10 хвилин, однак працювати в центрі міста йому ніхто не забороняв, – зазначаюьть у прес-службі департаменту.

Нагадаємо, що за словами Діда Мороза, вчора до нього підійшли працівники департаменту муніципальної варти, які хотіли оштрафувати чоловіка за те, що він нібито незаконно заробляє гроші в центрі Луцька.

Однак, у мунципальній варті повідомляють, що заступник директора Роман Кулик вирішив лише перевірити, чи є у Діда Мороза дозвіл на здійснення такої аніматорської діяльності, який видають в управлінні розвитку підприємництва та реклами Луцької міської ради.

Такі заходи здійснювали у зв'язку з тим, що минулого року на цього Діда Мороза активно скаржилася одна з лучанок, якій заважав цей дідусь на Театральному майдані. З'ясувавши усі обставини справи, чоловік пішов назад до новорічних ялинок, де з ним фотографувалися наймолодші жителі нашого міста.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скаржилась не одна з лучанок, а психічнохвора "клікуша". Цікаво, чим одній дибільній може заважати якийсь аніматор?... Ну хіба-що її прізвище Фаріон
Відповісти
Останні новини
Луцькі муніципали заперечили те, що проганяли Діда Мороза з-під ялинки
13 січень, 2019, 14:10