На Львівщині зʼявився біл-борд з написом: «Знову папєрєдніки гроші на дороги укралі?» ФОТО

На Львівщині зʼявився біл-борд з написом: «Знову папєрєдніки гроші на дороги укралі?» ФОТО
У прикордонному містечку Рава-Руська на Львівщині вирішили боротися проти бездоріжжя фотоколажем: «Знову папєрєдніки гроші на дороги укралі?»

Місцеві активісти розмістили відповідний колаж на рекламному щиті обабіч дороги, ‒ пише Українська правда.

На ньому зображений чоловік, схожий на премʼєр-міністра Миколу Азарова, який вигладає з авто на дорогу з жахливими вибоїнами і каже: «Знову папєрєдніки гроші на дороги укралі?»

Під фото також напис: «Пригальмуй, подзвони, запитай», а також вказано номер телефону та e-mail облавтодору.

Активісти пояснюють, що це – «крик душі».

«Дорога Р40 «Рава-Руська – Судова Вишня», яку зображено на біл-борді, є регіонального значення. Вона розпочинається у центрі прикордонного містечка і є однією з основних. Ями тут сягають вглибину до 25 см, а водії авто змушені об’їздити їх по тротуарах», ‒ повідомив Андрій Бучко.

Біл-борд, на якому зображено ями, знаходиться саме при дорозі «Рава-Руська – Судова Вишня», ‒ уточнив він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дарог нє відел, но джипом праєхать можно...
Відповісти
А правда одна: при усіх владах на Львівщині дороги були найгірші в Україні! І ніхто їм не винен - самі розбазарюють "дорожні" гроші, а потім хочуть все взяти з державного бюджету, тобто наші ж з вами гроші. Чому у волинян завжди дороги були кращі до Львівщини, а переїздиш межі Волині до Львова - не дороги, а уй......ща!!!
Відповісти
Якщо судити по дорозі Луцьк-Львів, то може і так, але врахуйте, що загальна протяжність доріг на Львівщині не порівняти з волинською, а пропорційність виділених коштів нам не відома. Та й я би не сказав, що раніше їхні дороги чимось відрізнялися від загальноукраїнських (регулярно їзджу з 1988 року). Все значно погіршилося з появою "автобану" Київ - Чоп і спрямуванням основних коштів на цей, а також міжнародний напрям
Відповісти
Наталія,А львівським облавтодором керує кровний націоналіст ,моральний авторитет,?Дивна Ви людина.Вважаєте таку жилу хам подарував місцевим націоналістам,хай потішаться...
Відповісти
Бо львяки самі гроші розкражають, а потім звалюють усі біди на владу.... Наталія права - 100 відсотків!!!!!!!!!!!
Відповісти
А що таке продажні дуполизи-полішуки (на кшталт пані Наталі) для Львова, щоб до них ще й дорогу нову будувати? Маєте до Маневич то і будьте раді.
Відповісти
Ти, Семене, навчись коректно вести дискусію, а потім вже просторікуй про те, в чому ти взагалі не розібрався. Ніхто львівян не просить будувати дорогу до Луцька - нехай побудують її для своїх жителів!
Відповісти
Траса Нововолинськ-Червоноград можна порівняти з фільмами жахів-тільки на танках можна проїхати.Місцеві влади мають грошей в бюджеті хіба тільки на смолу.Ви бачите як Янук кошти розприділяє на регіони на Енакієво-200млн.а для інших -зась.
Відповісти
Ахахах. Як це Волинь пост додумався писати про білборди в Раві-Руській. доречі все вище сказано доречне. в нашому місті взагалі таке коїться що це пізд**ц. скільки люди не зверталися до міської ради за допомогою, то відмовляли, казали, що це не в межаї їх компетенції. я все розумію, але чому коли ми зверталися, до яворівського відділення (типу ремонтників доріг (начальника який відповідає, за даний участок дороги)) то нам сказали, що цей участок стоїть на Жовківське відділення. І так завжди. скільки би ми не їздили , і де би ми не писали заяви зі скаргами, то це не дало ніякого результату. дивна у нас країна. знаю як подейкують що у одному селі (вроді Переспа, що на львівщині) жителі села не витримали такого стану доріг і звернулися з пропозиціюдо сільської ради що ми зберемо частину коштів з жителів села і щоб вони зробили дорогу. гроші зібрали за кілька днів, а дорогу робили кілька років, і те кажуть, що ті гроші, які люди зібрали голова собі забрав, а з великими скаргами звернувся до укравтодора щоб ті терміново виділли гроші на даний участок. наразі дорога там класна. але це всього лиш одне село. Мені ото досі цікаво чому нарешті ніхто не може зробити дороги в Раві-Руській. Я як житель цього міста мушу червоніти перед нашими гостями з інших країн на питання чому в нас такий жахливий стан доріг. УКРАВТОДОР, зроби дорги. Це перше місто яке відразу знаходиться при в"їзді на територію України а тут такий стан. Це стид і позор перед туристами. Навіть підчас ЄВРО 2012 зробили дорогу яка йде до львова, а з центру міста і на яворів дороги немає. це суцільний полігон.
Відповісти
На двох осьанніх тофо зображено центр міста РАВА_РУСЬКА. і ви тільки гляньте який там стан. і це прикордонне містечко. жах. на передостанньому фото зображенно який жахливий стан доріг. це як відомо застаріла фотографія, адже зараз там стан дороги набагато жахливіший. взимку там взагалі проїхати нереально було. їхав і боявся втопитися або когось стукнути. і як ви друзі скажете реагувати на такий стан??
Відповісти
Останні новини
На Львівщині зʼявився біл-борд з написом: «Знову папєрєдніки гроші на дороги укралі?» ФОТО
29 березень, 2013, 17:57