Кращі студенти вишів стажуватимуться у луцькій мерії

Кращі студенти вишів стажуватимуться у луцькій мерії
Стажування студентів вищих навчальних закладів у Луцькій міській раді відбувається у рамках всеукраїнської програми «Студенти для органів місцевого самоврядування», що реалізовується громадською організацією «Молодіжна альтернатива».

У стінах міської ради студентів привітав заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, ‒ повідомляють у луцькій мерії.

Вербич зазначив, що для студентів велика честь проходити стажування у такому представницькому органі міста.

Богдана Стельмах
, координатор програми, додала, що співпраця студентства з працівниками міської ради буде взаємокорисною. Розповіла, що стажування відбуватиметься з квітня до червня цього року, за його результатами кращі студенти зможуть зарекомендувати себе під час стажування у Верховній Раді України чи Кабінеті Міністрів України.

Тож, 15 кращих студентів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки та Луцького національного технічного університету виявили бажання стажуватися у Луцькій міській раді, попередньо заповнивши анкети на участь у ньому.

Сьогодні ж під час зустрічі з керівниками виконавчих органів кожен з молодих людей розповів про себе, про уподобання та бачення себе у майбутній професії. Кожен з них у своєму навчальному закладі займається чи науковою роботою, чи громадською діяльністю тощо.

«Ми вдячні молодим людям, що зголосилися на участь у такому проекті. Хочемо, щоб ви зсередини побачили роботу органів місцевого самоврядування і зробили свій життєвий вибір. До фіналу повинні дійти найактивніші та ті, що зацікавляться роботою», ‒ підсумовуючи, зазначив заступник мера.

«Хотілося б, щоб у вас залишилося гарне враження про Луцьку міську раду», ‒ завершив він свій виступ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: конкурс
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
научат как правильно взятки брать
Відповісти
"Вербич зазначив, що для студентів велика честь проходити стажування у такому представницькому органі міста". Так, велика честь. Треба індивідуально віддати їх під опіку Григоренка, Сосновського, Голєвої, Бондаруків і іже з ними. Получиться цвіт нації. А для вербича - це справді честь. Він більше нічого не вміє робити. Хтось з великих сказав, що штани й на троні можна успішно протирати. Або в лакеях. Для вербича характерне друге.
Відповісти
Смішно, що дехто асоціює органи місцевого самоврядування тільки із депутатським корпусом чи з окремими депутатами. Ознайомтеся із законами, будь ласка. Не ганьбіть школу, яка дала Вам середню освіту. Ось посилання на Закон - http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/280/97-%D0%B2%D1%80 - зробіть закладку у браузері, може, колись прочитаєте
Відповісти
Доречі й справді цікаво чим керується міська рада і "Молодіжна альтернатива". Читав Закон... По Закону стажування є дещо іншим від того, що проводять спільно ці організації...
Відповісти
А при чім тут закон до ініціативи громадської організації? І в чому саме Ви вбачаєте злісне порушення? Що саме Вас не влаштовує чи з чим не "стикується"?
Відповісти
Аха ха=)
Розсмішили мене)))
І що буде з того?
Буде толк хоть в чомусь?=)
Не вірю..., ніколи не повірю!
Понавішують на тих дітей те,що самі не в силі зробити і не більше того!!!
А далі-"бай бай", бо треба своїм дорогу...давати!
Відповісти
Ви в цьому впевнені? На підставі чого?
Відповісти
Останні новини
Кращі студенти вишів стажуватимуться у луцькій мерії
29 березень, 2013, 18:47