Депутат Волиньради потрапив у снігову пастку

Депутат Волиньради потрапив у снігову пастку
У п'ятницю, 29 березня, депутат Волинської обласної ради Олександр Свирида (на фото) потрапив у затор на дорозі, яка з'єднує Броди і Бузьк.

Обранець волинської громади застряг у 40-кілометровій черзі з авто і чекає на продовження руху транспорту близько трьох годин, - пише Волинська правда.

Така критична ситуація дорогою до Луцька, за словами Свириди, зумовлена сніговою хуртовиною і заметами на дорозі. Більше того, наразі, за оцінками волинського депутата, швидкість вітру на місці надзвичайної ситуації складає 40-50 км/годину.

Олександр Свирида нагадує, що у таку неприємну ситуацію він потрапляє не вперше. Так, минулої п’ятниці він застряг через снігові замети на дорозі під Києвом, куди їхав з Луцька.

Депутат обурюється такою роботою комунальників, які б і мали стежити за належним станом автошляхів навіть у час снігових заметів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Колеса нехай майонезом змаже і буде йому щастя!:)
Відповісти
Ото-то новина ))))
Відповісти
40-50 м/год це 0,01 м/сек, тобто повний штиль
Відповісти
Певне їхав з буковелю чи якогось іншого гірськолижного курорту. Бідний, так його "жалко". Нічого, дупу не відморозив...
Відповісти
такі інтересні новини!!!!а що депутат їв в дорозі і чим запивав!?????ви про села пишіть де наші дорожні служби ніяк не впораються з сніговими заметами бо немають чим!чи просто нехочуть!
Відповісти
Бдіний, нещасний,ай я яй, типу "Обраний", до чого тут ця стаття??? Він чим кращий за , наприклад, водіїв фур??? Що він такого робить чи вже зробив?
Я в шоці...,нащо про таке взагалі писати, аби підлизатися чи це наказ таке написати,щоб людини "оцінили", що вони типу теж так,як ми..., теж страждають!!!
Відповісти
Останні новини
Депутат Волиньради потрапив у снігову пастку
30 березень, 2013, 11:32