Під час пожежі в дитячому садочку загинув монах

Під час пожежі в дитячому садочку загинув монах
У результаті пожежі в будівлі колишнього дитячого садочку в селі Нижній Бистрий Хустського району загинув монах.

Про це журналісту УНН повідомила спеціаліст відділ комунікації головного управління поліції Закарпатської області Інеса Манзулич.

"У результаті гасіння пожежі в будівлі колишнього дитячого садочку в селі Нижній Бистрий було виявлено тіло людини 1980 року народження. О 01:30 пожежу вдалося локалізувати, ліквідували о 05:00 ранку", - повідомила речниця Державної служби з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області Наталія Батир.

"Під час огляду працівниками було виявлено тіло громадянина 1980 року народження, який був монахом, його було направлено до Хустської районної лікарні, слідів насильницької смерті не виявлено", - розповіла Манзулич.

За даними ДСНС для ліквідації пожежі до місця було направлено пожежників 10-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст. Усього працювало 8 чоловік особового складу та дві одиниці техніки.

"Завдана матеріальна шкода. Вогнем знищено дах та кімнати другого поверху на площі 105м2, а також речі домашнього вжитку. Причина пожежі встановлюються", - за даними прес-служби ДСНС Закарпатській області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.