В одному з районів Волині смертність удвічі перевищує народжуваність

В одному з районів Волині смертність удвічі перевищує народжуваність
Демографічна ситуація в Україні, зокрема у Володимирі-Волинському та районі бажає бути кращою. Здебільшого «рекорди» смертності б’є район.

При 177 актових записів цивільного стану про народження, складених виконкомами Устилузької міської та сільських рад Володимир-Волинського району, актових записів про смерть складено практично удвічі більше – 359. Повідомляє Володимир Медіа.

У місті Володимирі-Волинському за минулий рік народилося 347 малюків. У той же час померло 482 людини.

Щороку зберігається тенденція реєстрації народжень відповідно до статті 135 Сімейного кодексу України (народженя дитини у матері, яка не перебуває у шлюбі, тобто матері-одиначки).

Як зазначила начальник Володимир-Волинського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Волинській області Алла Войтюк, минулого року здійснено таких 56 реєстрацій. Поряд тим, як наголосила Алла Василівна, троє діток усиновлено громадянами України, про що внесено зміни в актові записи про народження у зв'язку з усиновленням дітей.

Із поміж 67 актових записів про шлюб у районі та 299 – у місті Володимирі-Волинському, по 6 припадає на шлюби, укладені громадянами України з іноземними громадянами країн СНД та інших держав.

Відділом ДРАЦС упродовж минулого року проведено 263 обряди державної реєстрації шлюбу, 198 обрядів народження та 1 обряд ювілею весілля.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.