Рейсовий автобус зі Львова недоїхав на Рівненщину ‒ застряг на Волині

Рейсовий автобус зі Львова недоїхав на Рівненщину ‒ застряг на Волині
Автобус «Львів ‒ Демидівка» застряг у районі Берестечка, що у Горохівському районі на Волині.

Пасажирів довелося розмістити у на ніч у лікарні, ‒ повідомляють у прес-службі ДСНС Волині.

Загалом 29 березня працівники ДСНС надали допомогу 136 громадянам і вивільнили 33 транспортних засоби: 6 рейсових автобусів та 27 автомобілів.

Так, о 20:19 до берестечківських рятувальників надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Берестечко ‒ Бузьк потребує допомоги рейсовий автобус «ЛАЗ», який їхав за маршрутом «Львів ‒ Демидівка» у Рівненську область. Транспортний засіб із 20-ма пасажирами, серед яких була одна малолітня дитина, не міг їхати через снігові замети на дорозі.

Працівники ДСНС приїхали рятувати людей пожежним автомобілем «ЗіЛ-131». Майже 3 кілометри дороги ним робили колію для автобусу. Згодом довелося і буксирувати автобус, аж поки транспортний засіб не зміг продовжити рух своїм ходом на чистій ділянці дороги.

Враховуючи той факт, що рухатись до кінцевого пункту призначення було небезпечно через негоду і можливі ускладнення ситуації на дорозі, пасажирів доправили в місто Берестечко до найближчого пункту обігріву, розташованого в реабілітаційному центрі районної лікарні №2. Пасажирам запропонували помешкання для ночівлі та гарячий чай. На ніч у лікувальному закладі залишилось 12 пасажирів автобусу, а решту, в тому числі батьків з малолітньою дитиною, забрали до себе родичі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо виїхав "зі", то не доїде...
Відповісти
Останні новини
Рейсовий автобус зі Львова недоїхав на Рівненщину ‒ застряг на Волині
30 березень, 2013, 11:40