У «Волині» застерігають: жбурляти сніжки в футболістів заборонено

У «Волині» застерігають: жбурляти сніжки в футболістів заборонено
За такий «жарт» глядачів у матчі з київським «Динамо» клубу довелося заплатити 75 тисяч гривень.

Про це йшлося під час традиційної передматчевої зустрічі адміністрації ФК «Волинь», відповідальних працівників міського відділу внутрішніх справ та представників вболівальницького середовища, яка відбулася на стадіоні «Авангард», ‒ повідомляють у прес-службі ФК «Волинь».

Так, нагадаємо, матч «Волинь» ‒ «Динамо» відбувався за складних погодних умов, а декілька осіб обкидали гравців «Динамо» сніжками. Тільки втручання капітана «Волині» Сергія Сімініна та реакція відповідних служб клубу зупинила «метальників». Проте інцидент зафіксували телекамери і делегат ФФУ на матчі.

За неприпустиму поведінку частини глядачів ФК «Волинь» отримав величезний штраф від КДК ФФУ – 75 тисяч гривень. Справжні вболівальники «Волині» на футбольних сайтах обурилися діями «метальників». До слова, представники вболівальницьких груп, з якими веде діалог клуб, також засудили дії псевдофанатів, адже такі вибрики впливають на імідж фанатського руху, ‒ йдеться в повідомленні прес-служби.

Члени КДК, визначаючи таку суму штрафу, керувалися тим, що сніжки, якими так «весело» жбурляли псевдовболівальники, є сторонніми предметами, які потрапили в ігрову зону. Тобто, шмат мокрого снігу міг би завдати такої ж шкоди учасникам матчу, що й камінь чи скляна пляшка. Це слід затямити глядачам, яких «потягне на подвиги» замість того, аби підтримувати команду у важкому матчі із одним з грандів українського футболу. Крім того, слід згадати про такі поняття, як повага та шана до футболістів гостьової команди.

У клубі наголошують: стадіон «Авангард» обладнано відеоспостереженням й нині триває робота із ідентифікації осіб, які жбурляли сніжки у грі з «Динамо».

Нагадаємо, футбольний поєдинок «Волинь» ‒ «Дніпро» відбудеться завтра, 31 березня. Початок матчу о17:30.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У «Волині» застерігають: жбурляти сніжки в футболістів заборонено
30 березень, 2013, 12:39