Поліцейські, депутати і підприємці: хто у крижану купіль волинського озера пірнав. ФОТО

Поліцейські, депутати і підприємці: хто у крижану купіль волинського озера пірнав. ФОТО
Традиційно на Водохреще на озерах Шацького району після освячення води збирається чимало відчайдухів, котрі наважуються у морозяну пору скупнутися у крижаній цілющій воді, очистивши душу та тіло. Адже в цей день вона набуває особливих якостей.

І щороку є чимало охочих покупатися на озері Чорне, повідомляє Район.Шацьк.

Серед охочих очистити цілющою озерною водою душу і тіло виявилося чимало не тільки чоловіків, а навіть жінок та до десятка дітей. Ризикнули скупатися, зокрема, і депутати селищної ради, приватні підприємці Анатолій Пиленко та Василь Печук, підприємець Віктор Матвійчук, головний еколог Шацького району Олександр Ткачук, працівники Шацького відділення поліції Василь Саковець та Геннадій Дзядук, екс-заступник голови Шацької РДА Сергій Кужель зі своєю дружиною, президент СК «Торнадо» Роман Самолюк та директор Шацької ДЮСШ Сергій Стаднік, учасники АТО та працівники Шацького районного військового комісаріату.

І вдруге за час перебування в Україні ризикнув прийняти Водохрещенську купіль американець Ерік Фірст, волонтер Корпусу миру, котрий працює у одній із Нововолинських шкіл. Зізнається, що відчуття – незрівнянні, хоч після того, як виліз із води, не міг навіть слова промовити.

Щороку не зраджують водохрещенським традиціям і мужні чарівні шачанки Ірина Грицюк та Інна Миселюк, до яких цьогоріч залюбки приєднались інші представниці прекрасної половини людства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Соціальна служба має перевірити ту сімю, яка дитину пхає у холодну воду. Це не річка Йордан.
Відповісти
Останні новини
Поліцейські, депутати і підприємці: хто у крижану купіль волинського озера пірнав. ФОТО
20 січень, 2019, 15:40