Депутати кличуть ліфтерів «на килим»

Депутати кличуть ліфтерів «на килим»
Народні обранці обласного центру хочуть отримати інформацію про роботу приватного підприємства «Волиньліфт», щоб заслухати річний звіт ліфтерів, на яких у лучан чимало скарг.

Представників цієї організації депутати мали заслухати 23 січня під час засідання комісії Луцькради з питань ЖКГ,екології транспорту та енергозбереження. Однак через те, що список питань на розгляд комісії був поданий занадто пізно, секретаріат не запросив представників «Волиньліфт».

За словами голови комісії Олени Голєвої, в грудні 2011 року в депутати вирішили, що в двадцятих числах січня 2012 року слухатимуть звіт про роботу «Волиньліфт» за минулий рік. Бо, як кажуть депутати, від лучан на луцькі ліфти є чимало скарг.

Потому обранці громади дискутували над тим, чи мають вони право вимагати звіт про роботу у підприємства, яке є приватним. В результаті зійшлися на тому, що треба заслухати просто інформацію.

«Позаяк «Волиньліфт» монополіст із надання цих послуг, то ми маємо право заслухати інформацію про його роботу. Навіть, якщо воно приватна», - сказав депутат Луцькради Сергій Сівак.

Також Сівак повідомив, що перед комісією заходив у службу оперативного реагування Луцькради «15-80», де попросив надати йому інформацію про звернення громадян, які надходили щодо неякісної роботи ліфтів.

«Мені повідомили, що протягом місяця надходить 60-80 звернень. Жахлива ситуація по вулиці Кравчука, 11в. Там люди шоковані роботою ліфта. Він гуде, ламається. В сусідньому будинку поставили китайські ліфти. Вони також неякісні, не підходять», - нарікає депутат.

Потому обранці громади вирішили, що інформацію про стан ліфтів, які обслуговує «Волиньліфт», і загалом про роботу підприємства вони заслухають у лютому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Луцьк, ліфти
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Депутати кличуть ліфтерів «на килим»
23 січень, 2012, 17:56