Кварцяний назвав форварда «Шахтаря» дерев'яним

Кварцяний назвав форварда «Шахтаря» дерев'яним
На думку колишнього тренера луцької «Волині» Віталія Кварцяного, нападник донецького «Шахтаря» Луїс Адріано не підходить для збірної України.

Мовляв, його не потрібно залучати до гри за національну команду.

«Вважаю, що Адріано, перш за все, нестабільний. До прикладу, в минулому році у нього було багато прохідних матчів, в яких бразильця практично не було видно. «Шахтар» тоді вигравав за рахунок зусиль Фернандіньо, Мхітаряна та Вілліана, гравців, які виконували атакуючі функції. А Адріано наче й не було на полі. До того ж він часто забігає в положення поза грою», - цитує фахівця Кореспондент.

«Великої перспективи в його натуралізації я не бачу. Як для бразильця, він якийсь «дерев'яний» і з координацією у нього не все в порядку. Так, він може побігати й забити, але не володіє кваліфікацією координаційного дриблінгу, яка є, приміром, у того ж Дугласа Кости. Адже ми звикли бачити бразильців відмінними технарями. У Адріано цього немає», - мовив футбольний спеціаліст.

«Той же натуралізований Девіч (нападник харківського Металіста Марко Девіч, - ред.) в деяких компонентах гри сильніший за Адріано. Я думаю, це не той гравець, який потрібен збірній. Розраховувати, що він буде сильнішим за українців, не доводиться. До того ж я не бачу у нього перспективи. Він може забити в Шахтарі, але там же є, хто викладе йому м'яч під удар. А в збірній не завжди є, кому віддати такий пас. На другому поверсі він теж не кращий», - вважає Кварцяний.

«Я бачу не менше перспектив у того ж Майкона, якого, до речі, ніяк не можуть визнати в «Шахтарі». А моя думка - йому потрібно довіряти. Якщо його не будуть ставити в склад, як він зможе заграти? У збірній, краще того ж Ярмоленка ставити нападаючим. Тим більше він раніше грав на позиції форварда. Андрій і головою може зіграти, й дриблінг у нього є, й втекти від захисників може. Та й м'яч корпусом може прикрити. Ярмоленко міг би стати таким собі українським Ван Персі. У нього, як і у голландця хороша координація, швидкість. Він практично за всіма показниками перевершує Адріано», - насамкінець висловився він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кварцяний назвав форварда «Шахтаря» дерев'яним
31 березень, 2013, 17:37