У Варшаві автомати з продажу квитків «заговорять» українською

У Варшаві автомати з продажу квитків «заговорять» українською
З ініціативою додати українську мову до квиткоматів виступив бурмистр варшавського району Воля Кшиштоф Стшалковський.

Управління міського транспорту Варшави запровадить обслуговування українською мовою в автоматах для продажу квитків на громадський транспорт. Про це повідомляє Європейська правда, - передає Уніан.

З ініціативою додати українську мову до квиткоматів виступив бурмистр варшавського району Воля Кшиштоф Стшалковський. Він підкреслив, що у Варшаві мешкають десятки тисяч громадян України, які там навчаються, працюють і платять податки.

"Таке рішення полегшить життя громадянам України і покаже, що Варшава є відкритим містом, яке дбає про комфорт усіх мешканців" - сказав Стшалковський.

"Ми вже готуємо інтерфейс, програмні команди українською, які ми передамо операторам квиткоматів з проханням їх додати" - сказав речник Управління міського транспорту Томаш Кунерт.

За його словами, швидше за все наприкінці лютого чи на початку березня українську мову додадуть в автомати з продажу квитків, в яких наразі обслуговування доступне польською, англійською, німецькою та російською мовами.

Раніше українську мову обслуговування в автоматах з продажу квитків на громадський транспорт запровадили Познань і Лодзь.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Варшаві автомати з продажу квитків «заговорять» українською
25 січень, 2019, 18:33