Партія регіонів назвала претендентів на №1 у списку

Партія регіонів назвала претендентів на №1 у списку
В Адміністрації Президента визначилися з переліком кандидатур на першу позицію у виборчому списку Партії регіонів на парламентських виборах.

Про це інформує ТСН.

У списку шість прізвищ: п'ятеро з кандидатів є членами уряду, а один - депутатом Верховної ради, пише «КоммерсантЪ-Україна» з посиланням на власні джерела.

Зокрема, на «№1» можуть претендувати прем'єр-міністр і голова Партії регіонів Микола Азаров, перший віце-прем'єр Андрій Клюєв, віце-прем'єри Борис Колесніков та Сергій Тігіпко, міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Бойко та глава парламентської фракції ПР Олександр Єфремов.

За даними джерел видання в АП, найбільше шансів очолити партійний список зараз має Юрій Бойко, який «контролює дві обласні партійні організації - Київську і Луганську» і вже «став своїм у партії».

«У кожної кандидатури є свої плюси і мінуси. Азаров - глава уряду, проте в суспільстві до нього досить негативне ставлення. Клюєв не дуже добре розмовляє українською. Участь Тігіпка залежить від злиття його партії («Сильна Україна») з ПР, а цей процес поки загальмувався», - поділилося з газетою високопоставлене джерело в АП.

За його даними, хто б не став на чолі списку, виборчим штабом керуватиме Андрій Клюєв. Втім, експерти вважають, що ім'я лідера списку ПР не стане вирішальним, оскільки у виборців Партія регіонів завжди буде асоціюватися з президентом Віктором Януковичем.

Віце-прем'єр Борис Колесніков, говорячи про вимоги, які висуваються в ПР до першого номера списку, відповів коротко: «Не так важливо, хто буде №1. Головне, він має забезпечити успіх».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Партія регіонів назвала претендентів на №1 у списку
24 січень, 2012, 09:16