За дивних обставин помер відомий український журналіст

За дивних обставин помер відомий український журналіст
У Києві в п'ятницю, 25 січня, у лікарні помер відомий український журналіст, заступник керівника відділу економічних новин УНІАН Микола Бабич.

Як написала у Facebook журналістка Тетяна Висоцька, причиною смерті стала реакція на наркоз, введений перед нескладною плановою операцією, - пише "Обозреватель".

Також Висоцька в коментарях до свого посту зазначила, що "зараз не можна сліпо вірити медикам" і закликала вимагати перевірки на алергічну реакцію на медикаменти, які лікар планує використовувати. Вона переконана, що Бабич помер через халатність медперсоналу.

"Колектив УНІАН висловлює свої глибокі співчуття сім'ї, друзям і знайомим Миколи. Без нашого надійного товариша, веселого оптиміста, допитливого розслідувача, талановитого автора, чуйного керівника, наставника десятків молодих журналістів, вчителя і незмінно надійного члена команди ми всі стали сиротами", — сказано в повідомленні інформагентства.

Уточнюється, що журналіст помер близько 17 години. Йому було 48 років, у нього залишилися дружина і троє дітей.

"Ми точно не залишимо смерть Миколи, який пішов на просту планову операцію в київську лікарню, без точного встановлення причини трагедії. Люди не повинні вмирати від уколу з анестезією", — сказано в повідомленні УНІАН.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Існує негласна статистика: в Україні настає 40% смертей від встановлення невірного діагнозу пацієнта і від причин, сказаних тут про смерть журналіста.
Відповісти
Останні новини
За дивних обставин помер відомий український журналіст
26 січень, 2019, 10:02