Нововолинські школярі відпочиватимуть до 15 квітня

Нововолинські школярі відпочиватимуть до 15 квітня
На Волині лише школярам Нововолинська продовжили канікули.

Загалом навчання з 1 квітня продовжили учні в більшості шкіл країни, ‒ повідомляють у Міністерстві освіти і науки України.

У деяких районах, містах, зокрема у Києві, Кузнецовську (Рівненська область), деяких закладах Донецької області та інших терміни початку навчання змінені, що пов’язано з поодинокими випадками оголошення карантину або здійсненням заходів запобігання зростанню захворюваності учнів.

До 8 квітня відпочинок школярів подовжили у Білогірському районі Криму, Донецькій області, Кіровограді, Кременському районі Луганської області, Оржицькому, Семенівському, Шишацькому районах Полтавщини, Глухівському, Путивльському, С-Будському, Сумському, Тростянецькому, Боромлянському районах, м.Лебедин Сумської області, Чемеровському районі Хмельницької області.

До 15 квітня можуть відпочивати школярі Луганська, Красного Луча, Ровеньок, Рубіжного, Свердловська, Кіровська, Кременського, Станично-Луганського районів, Нововолинська Волинської області, Кременчука, Глобинського, Кременчуцького районів Полтавської області, міст Глухів та Ромни Сумської області.

Нагадаємо, луцьким школярам канікули не продовжили. За словами начальника управління освіти луцької мерії Олега Гребенюка, ні погодні умови, ані ситуація із захворюваністю учнів не виходить за межі норми. Раніше заступник начальника головного управління Держсанепідслужби у Волинській області Лариса Дудковська говорила про можливість запровадження у школах карантину.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.