Луцьк масово прибиратимуть 19 квітня

Луцьк масово прибиратимуть 19 квітня
В Луцьку презентували акцію «Зробимо Луцьк чистим!», в рамках якої 19 квітня мешканці міста та волонтери прибиратимуть місто.

Рекламна кампанія акції розпочалася 1 квітня.

За словами голови правління ГО «Молодіжна платформа» Захара Ткачука, луцька частина всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою» відбудеться 19 квітня. А якщо до цього часу ще лежатиме сніг, то акцію перенесуть на тиждень.

Учасники зосередять свої сили на прибирання парків. Сміття збиратимуть у три різні види пакетів: для скла, пластику та загальних відходів. Таким чином громадські активісти хочуть привчити громадян сортувати сміття.



Перед початком акції з 1 квітня запускають рекламну кампанію, яка закликатиме мешканців прибирати місто. Організатори зробили плакати, на яких депутати, журналісти, фотографи та громадські діячі рекламуватимуть акцію.



За словами Ткачука, є дуже багато спонсорів та партнерів акції з прибирання міста. Допомогли також і в міській раді. Міський голова Микола Романюк підписав доручення про виділення сміттєзбиральних автомобілів, рукавиць та сміттєвих пакетів. До акції також долучилися різні підприємці та релігійні громади.

Як зазначила координатор акції «Зробимо Луцьк чистим» Катерина Шкльода, ініціатори акції хочуть «викинути сміття з голови людей». Якщо його не буде в голові, не буде його і на вулиці. – переконані активісти.

Організатори нагадали, що під час аналогічної акції в Луцьку у 2012 році вивезли 500 пакетів сміття по 120 літрів кожен.





Довідка:

Організатори: СГО «Молодіжна платформа» за підтримки Луцького міського голови Миколи Романюка.

Підтримка акції: коворкінг-центр «Репортер», Морячок-таксі, торгова компанія «ЗТК», ТОВ «Санрайз», студія «Правда PRO», спільнота «Типовий Луцьк», спільнота «18+», промогрупа «Delight», фотоклуб «Волинь», карооке-клуб «Сінатра», пивний клуб «Оболонь», Центральний універмаг «Луцьк», «Вареники Тут», «Chicken Hut», депутати Луцької міської ради Роман Бондарук, Олександр Пиза, Андрій Розумовський та інші.

Інформаційні партнери: журнали «Freetime», «Лише насолода», газети «Віче», «Відомості», «Аверс-прес», «Сім’я і дім», «Комунальний патруль», інтернет видання «Волинські новини», «Волинь Post», «Волинський інформаційний портал», «Волинська правда», «Сайт міста Луцька», «ЗІК», «Молодіжний портал», «Сайт активної молоді mp.org.ua», Волинська обласна державна телерадіокомпанія, телеканал «Аверс», радіо «Луцьк», «СіД fm».



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: екологія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а хто цей хлопчина біля Тимчука?
Відповісти
Сільвер - частенько грає на власноруч змайстрованих волинках в центрі...
Відповісти
Акція класна,але кби люди не смітили і відразу сортвували сміття то б і не пришлося його гуртом збирати...
Відповісти
в тому і суть акції: навчити усіх це робити, донести користь і довгостроковість тих результатів. Навіть я то розумію у свої 16
Відповісти
Останні новини
Луцьк масово прибиратимуть 19 квітня
01 квітень, 2013, 16:03