Клімчук призначив начальника соціально-чорнобильського управління

Клімчук призначив начальника соціально-чорнобильського управління
Світлану Мишковець офіційно призначено начальником Головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи ОДА.

Про це інформує прес-служба облдержадміністрації.

Колективу її представив голова облдержадміністрації Борис Клімчук, який порадив Мишковець дивитися на процеси в галузі «свіжим оком».

«Від сьогодні ви - керівник потужного управління, з особливою функцією. З цим колективом можна виконувати будь-які завдання, - каже Борис Клімчук, звертаючи свій погляд на присутніх можновладців. – Щодня ви обслуговуєте тисячі людей. Іноді Ваша робота – вирішальна у їх долі. Оправдовуйте довіру людей до держави!».

Голова облдержадміністрації вкотре нагадав пророчі слова Президента України Віктора Януковича, що «держава підніматиме соціальні стандарти».

У свою чергу, Світлана Мишковець подякувала за довіру.

«У цьому залі я бачу багато знайомих облич. Це – професійні люди. У своїй роботі буду дотримуватись такого кредо: толерантне ставлення до людей та професіоналізм. Цього буду вимагати від себе та підлеглих. Своїми злагодженими діями ми повинні дійти та почути кожного волинянина».

Довідка

Світлана Мишковець народилася 1961 року в Любомлі.

Трудову діяльність розпочала у 1978 році колгоспницею.

У 1984 році закінчила Луцький державний педагогічний інститут ім. Лесі Українки, за фахом - вчитель російської мови та літератури. Далі працювала педагогом у різних навчальних закладах.

Із 1999 року - спеціаліст І категорії відділу програм зайнятості, статистики та ринку праці Луцького міського центру зайнятості. Із 2004 року - перший заступник директора Волинського обласного центру зайнятості.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Клімчук призначив начальника соціально-чорнобильського управління
24 січень, 2012, 09:55