Звіряче вбивство: пенсіонер забив молотком кохану, бо та його «відшила»

Звіряче вбивство: пенсіонер забив молотком кохану, бо та його «відшила»
В Одесі затримали 69-річного чоловіка, який убив свою знайому за відмову вийти за нього заміж.

Як повідомили у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області, зловмисника затримали 28 січня, - передає Уніан.

Відзначається, що в поліцію надійшло повідомлення про виявлення мертвої 60-річної жінки від її сусідки. На місце події прибули правоохоронці та медпрацівники.

Під час слідчо-розшукових дій встановлено, що до вбивства причетний 69-річний знайомий потерпілої, який останнім був у неї вдома.

«Підозрюваний зізнався, що приходив до жінки з пропозицією створити сім'ю, але та відмовила йому в грубій формі. Не чекаючи на такий перебіг подій, чоловік «вибухнув» і схопився за молоток. Вдаривши ним кілька разів жінку по голові, він пішов з її житла», - розповіли в главку.

Крім того, при огляді місця події встановлено, що з будинку потерпілої зникли її золотий ланцюжок з кулоном, а також гаманець з телефоном і грошима.

За вказаними фактами розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій) та п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Підозрюваного затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Звіряче вбивство: пенсіонер забив молотком кохану, бо та його «відшила»
29 січень, 2019, 15:32