На Рожищенський сирзавод хочуть зайти інвестори, – губернатор

На Рожищенський сирзавод хочуть зайти інвестори, – губернатор
Інвесторами Рожищенського сирзаводу, ймовірно, стануть бізнесмени, які займаються сирною справою у Росії.

Про це 1 квітня під час постійної депутатської комісії з питань фінансів та бюджету Волинської обласної ради повідомив голова волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.

Нагадаємо, через закриття сирзаводу сотні мешканців Рожища залишилися без роботи, а здавачі молока – без грошей. Крім того, тепер місцеві мають проблему з питною водою, бо мережами водопостачання та водовідведення сирзаводу користувалося чимало мешканців міста.

Борис Клімчук повідомив, що 2-3 квітня матиме переговори з інвесторами, які хочуть розвивати молочний бізнес на Рожищенському сирзаводі.

«Вони висловили бажання зустрітися. Оскільки я буду у вівторок та середу у Києві, то я обов’язково з ними зустрінуся і розкажу про їх наміри. Попередньо вони з 1 травня мають намір запустити завод по випуску сиру», - зазначив Клімчук.

Інвестор начебто має бізнес у Росії. Повідомити деталі Клімчук пообіцяв після зустрічі. Ймовірно, завод запрацює вже з 1 травня.

Раніше заступник голови Волинської облдержадміністрації Віталій Карпюк стверджував, що Рожищенський сирзавод відновить роботу в квітні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші, АПК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
паРАША атакует Украину! Теперь понятно зачем паРАШЕ нужны были сырные воины. Пора разорять инвесторов из паРАШИ, в память о братских отношениях!
Відповісти
ага, так воно і буде - з 1 - шого травня. Запустити - це не зупинити, пан Клімчук. По - перше сир вариться з молока, а враховуючи ситуацію з боргами сирзаводу за сировину відновити довіру постачальників буде, м'ягко кажучи, важкувато, по-друге сир варять не білки (як в рекламі шоколаду Мілка :-))), а спеціально навченні працівники, яких позвільняли і повернути нормальних спеціалістів, добра частина з яких вже працевлаштована + враховуючи ситуацію з станом праці і оплатою праці правцівників яка була останні роки на заводі, також буде не просто. Звичайно, дай Бог, щоб так і було, як Ви розмірковуєте пане губернатор.
Відповісти
Останні новини
На Рожищенський сирзавод хочуть зайти інвестори, – губернатор
01 квітень, 2013, 17:59