Просять допомогти зібрати кошти на титанову пластину для волинського атовця. ФОТО

Просять допомогти зібрати кошти на титанову пластину для волинського атовця. ФОТО
Усіх небайдужих просять допомогти учаснику АТО Олександру Кадирі, на якого влітку напали невідомі та проламали череп. Після важкої черепно-мозкової травми та інтенсивної реабілітації залишився останній етап – закрити мозок титановою пластиною.

Про це на своїй сторінці у facebook написала волонтер Наталія Попова.

"Саша Кадира, 26 років, ветеран війни з 53 бригади, воював командиром САУ з лютого 2015 року... Після демобілізації живе з мамою в смт Маневичі, на Волині.

Трагедія сталася 27 липня 2018 року- сусіди знайшли Сашу біля під’їзду з важкою черепно-мозковою травмою непритомного.. Ні люди, ні слідство по нападу на хлопця не встановили винуватців злочину. А Саша нічого за напад не пам’ятає....

Місцеві лікарі в ту страшну ніч спасли хлопчику життя.. Реанімація, кома, повернення з того світу.. Господь змилувався - Саша вижив!
На ноги Кадиру поставили... Потім важка реабілітація понад 2 місяці в Клеваньському військовому реабілітаційному центрі за державний рахунок.

І ось, нарешті, лікарі вирішили, що можливий наступний етап- закриття мозку титановою пластиною після травми..

Сьогодні по випадку Саші Кадирі в Ковельському МТМО був зібраний консиліум лікарів. Нейрохірург Юрій Новак зі своєю командою береться закрити мозок титановою пластиною. ОПЕРАЦІЮ ПРИЗНАЧЕНО НА П‘ЯТНИЦЮ 1 лютого!! Саша в надійних руках..

Головний лікар Ковельського МТМО Олег Самчук запевнив, що всі обстеження і операція учаснику АТО будуть проведені безоплатно. І ще, буде надано медикаменти на операцію на суму 10000 грн. за державною програмою та з фондів лікарні.

Але титанову пластину треба придбати самостійно....Її ціна на таку велику ділянку мозку біля 20 000 грн. з усіма знижками.

Прошу допомогти бійцю фінансово в цей складний момент життя..
Саша захищав нас... І ми не можемо стояти осторонь, коли в ТАКОЇ ЛЮДИНИ біда...

Гроші збираємо на картку Привату мами
Кадира Світлана Василівна
5168757391279116
", - написала волонтер.







Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.