«Міс Україна-2013» вчиться на іконописця. ВІДЕО

«Міс Україна-2013» вчиться на іконописця. ВІДЕО
Анна Заячківська навчається на факультеті іконопису Прикарпатського університету.

«Міс Україна-2013» сьогодні вже повернулася додому до Івано-Франківська, де живе з батьками, ‒ йдеться в сюжеті ТСН

У дівчини є старша сестра. Вдома зізнаються, що перемога Ані для них стала сенсацією: хоч і молилися за неї, але в успіх на конкурсі вірили мало.

Наставниця красуні запевняє: перемога дівчини ‒ це тільки її працелюбство та вміння слухати критику. Адже дівчина не має нікого, хто міг би за неї постояти.

На пероні «Міс Україну-2013» чекають тато, хресний, друг та наставниця у модельному бізнесі, яка досі не може повірити, що її вихованка – переможниця конкурсу.

«Анна – одна з тих «міс», які без дахів, без багатих батьків, без нічого! Вона сама своєю працею прийшла до перемоги!» ‒ розповіла Тетяна Терсенова-Заводовська, наставниця Анни.

Дівчина живе у звичайній багатоповерхівці в одному зі спальних районів Івано-Франківська. На стіні ‒ золота шкільна медаль та сто грамот. Зараз вона ‒ студентка факультету іконопису Прикарпатського університету. Дівчина вчиться на іконописця, пише пісні та вірші. Зізнається, що вона – людина релігійна.

Переможниця розповіла, щоб аби стати найкрасивішою у країні, три останні місяці наполегливо працювала над собою. Найбільше, за її словами, дошкуляли немодельні стегна. Спортзал плюс дієта – і вони стали на чотири сантиметри вужчими та майже наблизилися до модельних стандартів.

Заради перемоги у конкурсі «Міс Україна-2013» Анна повністю відмовилась від солодкого, від хлібних виробів, від картоплі, навіть від бананів. Батьки кажуть, донька зробила все сама. Вони не могли допомогти навіть грошима. На дорогу збирали усім курсом.

«Я – пенсіонер. В хімії працював. Швидше по роках пішов на пенсію. Мама – технічкою в гімназії №2. Там, де вчилася моя донечка», ‒ розповів батько.

«Я попросила їх (звичайно, я поверну їм ці гроші), попросила по 10-ть. Хто скільки міг. Попросила на квитки туди, назад. На поїзд. З Христиною в останній день перед поїздом ми бігали за туфлями, щоб якось виглядати на тих репетиціях. В мене не було можливості купити новий одяг. Свою сукню дала», ‒ поділилася Заячківська.

Батьки і досі не можуть повірить у перемогу дочки. Від сьогодні Анна починає готуватись до подорожі на Балі, де у вересні боротиметься за корону Міс світу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З таких дівок бувають люди. От що!
Відповісти
Як відомо, іконописець повинен бути глибоко віруючою людиною, поститись перед написанням ікони 40 днів, не бути хтивим (хтивою) і сповідувати усі Заповіді Господні. В минулих століттях іконописцями були лише монахи. А, ось, чи сучасним "іконописцям" дозволено привселюдно демонструвати свої стегна, ікри, сідниці, цицьки, піхви і животи з пірсингами, то не знаю. Можливо, пані буде по закінченню вузу паркани фарбувати? Щось тут не так... Стиль життя цієї дівки заперечує те, чим вона прагне займатись в житті. Їй би університет Поплавського: там малюють і танцюють навіть без спідньої білизни.
Відповісти
не відаєш про що пишеш!
Відповісти
Дуже грубо пишете. А де написано, що не можна? А священикам можна їздити п"яним за рулем? А демонструвати хоча і під одягом, але явно не стримані і не постуючі тонни своїх тіл, у череві якого може поміститися не одна вірянка (як у кита), можна? Ви заперечите, що не всі такі,але ж є. І то - більшість. Хто регулярно постить і не грішить "чревоугодієм" не може виростити такі туші. А мені чомусь ніде у церквах не попадаються стрункі священики. То може, почнете зі своїх гріхів? Обзивати людину дівкою, нічого про неї не знаючи - ну просто взірець чеснот.
Відповісти
Молодець!!! Ніколи не міг подумати, що Міс займається такою хорошою справою.
Відповісти
Дуже симпатична дівчинка, приємна, розумна. Побільше б таких!
Відповісти
Znajy Anjy vzhe bagato rokiv, ho4a i ne spilkyjysja z nejy dyzhe tisno. Mozhy z vpevnenistjy skazatu,wo Vona dyzhe horowa,pozutuvna,talanovuta,rozymna i mydra div4una!Do togo zh garna,prurodnja i bezymovno gidna peremogu. Mozhy pidtverdutu kozhne slovo, skazane v intervjy i vpevnena,wo vsi, hto jiji znaje, zi mnojy pogodjatsja)
Відповісти
Останні новини
«Міс Україна-2013» вчиться на іконописця. ВІДЕО
01 квітень, 2013, 18:44