Чоловік заплатить штраф за те, що дав керувати авто пʼяній подрузі

Чоловік заплатить штраф за те, що дав керувати авто пʼяній подрузі
Нововолинський міський суд Волинської області стягнув з волинянина штраф за те, що той дав покерувати своїм авто п’яній подрузі.

Зокрема, 2012 року близько 1:30 чоловік, керуючи власним автомобілем в стані алкогольного спʼяніння, пустив за кермо свою подругу, яка також була напідпитку і не мала водійських прав, ‒ повідомляє Під прицілом.

У результаті вона, їдучи автодорогою сполученням Ковель – Жовква не впоралася з керуванням і перекинулась. Внаслідок ДТП дівчина отримала тілесні ушкодження.

Підсудний в судовому засіданні повністю визнав свою вину. Сама ж постраждала від заявленого нею позову до підсудного про відшкодування шкоди відмовилася, подавши судді відповідну письмову заяву.

При призначенні міри покарання, суд враховує ступінь тяжкості вчиненого злочину, який законом віднесено до середньої тяжкості, а також його особу, зокрема те, що хлопець вперше притягується до кримінальної відповідальності і вважає, що для виправлення і попередження вчинення нових злочинів обвинувачуваному слід призначити покарання у вигляді штрафу обсягом 3 600 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чоловік заплатить штраф за те, що дав керувати авто пʼяній подрузі
01 квітень, 2013, 19:09