У волинському місті - катастрофа зі смітниками

У волинському місті - катастрофа зі смітниками
Громадські діячі нарахували в Ківерцях лише 7 сміттєвих урн.


Тобто на дві з половиною тисячі жителів міста припадає лише один смітник, - повідомили у прес-службі Волинського Інституту Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив.

Населення міста становить майже 17 тисяч мешканців. Тут діє понад 40 торговельних точок і підприємств, центральний парк та більше 20 зупинок, які є місцями скупчення людей.

На 17 тисяч населення по всьому місту є всього 7 сміттєвих урн, тобто, 1 урна - на дві з половиною тисячі мешканців. Це впливає на санітарний стан міста.

Для вирішення цієї проблеми в Ківерцях планують реалізувати проект «Активізація місцевого населення задля підвищення благоустрою вулиць міста Ківерці». В межах його реалізації смітники встановлять в усіх місцях найбільшого скупчення людей.

Презентація проекту відбудеться у вівторок, 2 квітня, о 14:00 в Ківерцівському районному центрі зайнятості.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"ЗІ" смітниками - це як?
Відповісти
недостатня кількість смітників на все місто Ківерці
Відповісти
погоджуюсь, адже сама проживаю в місті Ківерці!
Відповісти
Започаткована ініціатива на мою думку дуже хороша, адже це спонукає до співпраці представників влади міста, ГО та мешканців. Адже готовий до діалогу з ініціативною групою,що підготувала проект, сам мер міста Ківерці Володимир Володимирович Жгутов!
Відповісти
я згідна з цим що написано .....потрібні смітники....але це залежить від нас,жителів міста...влада владою ,але треба починати з себе....якщо немає грошей в бюджеті міста?як би, кожен житель міста підписував договори для вивезення сміття, то було би за що поставити смітники, і вивозити його.....я розумію ,що " на халяву і уксус сладкій" ....але треба починати з самих людей ,а не влади...хочете щоб влада щось робила?треба їй допомогти !!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
У волинському місті - катастрофа зі смітниками
02 квітень, 2013, 07:00