Жінка знайшла у ковбасі туалетний папір

Жінка знайшла у ковбасі туалетний папір
Ковельчанка Олена Петрук купила півпалки напівкопченої ковбаси виробництва ТзОВ «Забіяка», у якій знайшла матеріал, що виявився туалетним папером.

Про це повідомляє газета Волинь-нова за 24 січня.

Жінка придбала виріб у спеціалізованому м'ясному павільйоні ковельського Привокзального ринку, де проводилася презентація-дегустація ковбасних виробів ТзОВ «Забіяка» з села Забороль Луцького району.

«Коли ми вдома порізали її, то побачили там якийсь матеріал, що виявився туалетним папером. Я віддала все це на експертизу, щоб санстанція розібралася з якістю продукції та цим виробником», - розповіла жінка.

Як повідомив головний лікар Ковельської районної санепідемстанції Ростислав Хільчук, на приватного підприємця Галину К., яка продавала неякісний товар, накладено 135 гривень штрафу, а матеріали перевірки щодо виробника передано до Луцької міськрайонної СЕС.

У публікації нагадують, що кілька років тому вироби ТзОВ «Забіяка» перевіряло державне підприємство «Волиньстандартметрологія» і виявило порушення в маркуванні продукції.

За словами Ростислава Хільчука, минулого року не було жодного випадку, щоб до Ковельської районної СЕС споживачі приносили ковбасу з туалетним папером.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.