«Оголошую війну «УКРОПу», – Савченко

«Оголошую війну «УКРОПу», – Савченко
Голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко заявив, що покладе край свавіллю і кримінальним злочинам, які він пов’язує з розправою партії «УКРОП» на Волині з опонентами.

Про це йшлося сьогодні, 30 січня, під час брифінгу в ОДА.

За словами голови ОДА, частина злочинів, скоєних щодо активістів, їхніх сімей та майна, має за собою шлейф «УКРОПу». Натомість керівництво Волиньради створило раду «в екзилі» (на еміграції, у вигнанні – ред.) і керує органом з іншої країни, залякуючи і «придушуючи» опонентів бандитськими методами – через підпали, побиття тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Спосіб тупий, гопнічеський, бандитський», – Савченко про розправу «УКРОПу» над опонентами

«Є партія, яка присвоїла собі чомусь владу на Волині. Це відбувається точно ще з 2014 рокую. Я не можу піти звідси рано чи пізно, залишивши після себе це Чикаго, я його буду переборювати, однозначно, чого б мені то не вартувало», – запевнив Савченко.

Він додав: «Відразу звертаюся до представників «УКРОПу», які є намісниками Ігоря Палиці на Волині, враховуючи, що він здебільшого перебуває поза межами України: не чіпайте людей, які повірили мені і повірили владі. Хочете, мені машину спаліть, хочете – ви знаєте мою декларацію, є що палити, у вас є сірники, бензин, здоров’я, паліть на здоров’я. Бийте мене, не чіпайте людей.

Мене можна побити, я, може, злякаюся і поїду (це я іронічно кажу). Але люди рано чи пізно піднімуться, і підніму їх я».

Щодо підпалу техніки родини голови Підгайцівської ОТГ Юрія Семенюка, який відбувся у ніч на 30 січня, Олександр Савченко сказав, що і цього разу відбулося те, що відбувається з 2014 року.

«Цього досить, щоб і я прийняв позицію: війна – значить війна. Я оголошую війну «УКРОПу» і всім його прихвостням», - сказав Савченко.

Він також додав, що доповів про ситуацію в області Президенту України Петру Порошенку.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Голова Підгайцівської ОТГ заявив про прослуховування телефону і залякування напередодні підпалу техніки

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і їхнього прихвостня пустоцвіта посадіть - давно пора. палиця - від слова палити. універмаг теж він спалив - це в луцьку всі знають.
Відповісти
Щось надто все гучно- таке враження що власник сам і підпалив. Цікаво скільки отримає страхівки?
Відповісти
Писати навчиться для початку! :) Нічого не застраховано було!
Відповісти
Шкода, що такі голосні заяви є лише ознакою війни одного олігархічного клану (Пороха) проти другого (Бені). Але в жодному разі не є ознакою боротьби за верховенство права і справедливості. Тим більше шкода, що такі пустопорожні струси повітря робить очільник області замість планомірної, постійної і ретельної роботи по наведенню порядку в області.
Відповісти
Молодець. Треба помагати,бо Савченко сам не справиться
Відповісти
Ну звичайно, що струс повітря не порівняти зі спаленим майном! Вже б хоч трохи думали, що пишите, вже взагалі...!!! А порядок в області правоохоронці наводити будуть і якби не такі безтолкові люди, що ходять на вибори і голосують за 500 грн., то і такого б у Луцьку не було і міська рада була б законною, а не ці перевертні сиділи б у кріслах і ходили хизувались і ляпотіли бо-зна що у ефірах карманного ТБ!!!
Відповісти
Погоджуюсь з громадянином.Але,якщо чесно,то ці кріпівці трохи "дістали".Феодал в Швейцарії,а ці тут"чудять".Куди будете тікати...агов.
Відповісти
Не пройшло і 4 роки, але краще пізно, ні ніколи...
Відповісти
Хоть чимось займеться..
Відповісти
судячи з реакціі укропу щось там хвилюються
Відповісти
Цікаво, а як пан Савченко уявляє собі цю війну? Виведе на вулицю поліцію чи військових і буде відловлювати тих, хто прихильний до "УКРОПУ"? Чи дасть команду "незалежним" але таким "ручним" змі сипати партію? чи може воюватиме в судовому порядку?
Якщо чесно, вже набридли ці політичні ігрища "крутих парнєй".
Відповісти
Війна, це коли відома Савченку інформація про кримінальні порушення, поступає відповідним органам для реагування, бо раніше до цього ставились стриманно, але це розпоясало дерибанду. Пора відправити на нари поліщука, пустовіта, твачука, козюру, рубдьова і т.д., там де не візьмись - роботи по цим шльондрам море, ну і не забути швейцарських, як організаторів ОЗГ.
Відповісти