Викрили волинянина, який давав хабар поліцейському

Викрили волинянина, який давав хабар поліцейському
На Волині викрили волинянина, який давав хабар у розмірі однієї тисячі гривень заступнику одного із відділів поліції.

Так, чоловік пропонував і надавав неправомірну вигоду поліцейському за вирішення питання про повернення майна вилученого під час обшуку по кримінальному провадженні, - інформує ГУНП у Волинській області.

Нині тривають слідчі дії, вирішується питання про оголошення правопорушнику підозри у скоєному злочині.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої зі спеціальною конфіскацією.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото круто, дав би хабаря більшого то б і не було новини. А якщо по суті, де логіка?????? За згвалтування 8 років і за хабаря підарасу теж 8?????
Чотка країна в нас.
Відповісти
Країна якраз у нас нормальна, а такі під**аси як ти її псують своїми незрозумілими закликами. Ти або сепар, або баран. Коли не будуть давати хабарі, то не будуть їх і брати. Треба починати з нас самих, хто ці хабарі дає, тоді і в країні не буде корупції. Виходить якби взяв хабар той коп був би"гандоном", не взяв - також "гандон". То що ж ми тоді добиваємося? Яких змін? Якщо ми самі не знаємо, що хочемо. А тому поліцейському - "респект", реформа видно пішла на користь, були б всі такі добросовісні. Скільки дають за згвалтування, "дорогий" ЛУчанино, орієнтуєшся, значить мав якийсь подібний огріх, і сидячи на зоні відчув у повній мірі, що таке бути підарасом. Такщо шукай спочатку проблеми не в комусь, а в собі.
Відповісти
Горось, дурню, зніми маску з капюшоном, тебе і так всі впізнали.
Відповісти
Горось, дурню, зніми маску з капюшоном, тебе і так всі впізнали.
Відповісти
Країна якраз у нас нормальна, а такі під**аси як ти її псують своїми незрозумілими закликами. Ти або сепар, або баран. Коли не будуть давати хабарі, то не будуть їх і брати. Треба починати з нас самих, хто ці хабарі дає, тоді і в країні не буде корупції. Виходить якби взяв хабар той коп був би"гандоном", не взяв - також "гандон". То що ж ми тоді добиваємося? Яких змін? Якщо ми самі не знаємо, що хочемо. А тому поліцейському - "респект", реформа видно пішла на користь, були б всі такі добросовісні. Скільки дають за згвалтування, "дорогий" ЛУчанино, орієнтуєшся, значить мав якийсь подібний огріх, і сидячи на зоні відчув у повній мірі, що таке бути підарасом. Такщо шукай спочатку проблеми не в комусь, а в собі. (с)

Не суди по собі людей, інфузорія. Вихвачуєш з контексту те що тобі вигідно, а на рахунок гандона то ти мабуть сам мєнтам за щоку береш. Реформа успішно??? Не сміші порткі, ці мєнти взагалі ні в чому не орієнтуються, тільки в тому як пріуси бити і на ФБ пости писати.
З.І. Знаю сроки, бо орієнтуюсь в законодавстві, а для цього не теба, як ти на зоні сидіти, це так тобі на всяк випадок.
Відповісти
Хотів 1000 доларів, а побачив гривні і закипіла гідність і засіяла чесність. Порядні у мєнти давно не йдуть
Відповісти
Нема про що з тобою говорити, просто неадекватна людина, мислиш як баба базарна, все погано, все не так. Причому тут за щоку береш, якщо вмієш брати, то сиди і нікому не розповідай. В тебе що нехватка, все на одну тему, то за щоку, то згвалтування...Ти що не доганяєш, що треба зміни робити в країні, навіть такими дрібницями і висвітлювати це, щоб інші бачили. Хоча таких як ти не виправиш, зомбований, як сепари на сході.
Відповісти