Викладачам університетів підвищили зарплатню

Викладачам університетів підвищили зарплатню
Кабінет міністрів України прийняв рішення підвищити зарплати науково-педагогічним працівникам закладів вищої освіти державної та комунальної форми власності на 11%.

Урядом прийнято рішення про підвищення на 11 відсотків посадових окладів науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти державної та комунальної форми власності, перелік посад яких затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 14 червня 2000 р. № 963 “Про затвердження переліку посад педагогічних та науково-педагогічних працівників”, – йдеться на сайті Урядовий портал.

До переліку посад педагогічних та науково-педагогічних працівників входять: керівник (ректор, президент), його заступники, завідувач кафедрою, професор, доцент, старший викладач, викладач, асистент,
викладач-стажист, провідний концертмейстер, концертмейстер, декан, заступник декана, керівник навчально-наукового інституту та інші.

Зазначили, що це дозволить поліпшити матеріальний стан науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти та підвищити престижність їх роботи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли буде постанова з окладами держслужбовців? Досить порушувати закон!
Відповісти
A na doske za spinoy polnyj nabor nikak ne swyazannyh mezhdu soboy formul.
Відповісти