Івахів назвав ініціативу регіоналів політичною короткозорістю*

Івахів назвав ініціативу регіоналів політичною короткозорістю*
Народний депутат України Степан Івахів(на фото) вважає політичною короткозорістю ініціативу Партії регіонів відправити у відставку віце-спікера Руслана Кошулинського.

Раніше у ЗМІ з’явилася інформація про те, що Партія регіонів розпочала збір підписів за відставку віце-спікера Руслана Кошулинського, який представляє у Верховній раді ВО «Свобода».

На думку народного депутата Степана Івахіва, намагання Партії регіонів звільнити Кошулинського знову заполітизують роботу Верховної Ради, і це призведе до чергової кризи в парламенті.

«Я ніколи не змирюся з таким поняттям як політична доцільність, заради якої в нашій країні роблять найбільші дурниці», - заявив Івахів.

«У засобах масової інформації представники Партії регіонів пояснюють своє бажання звільнити Кошулинського відплатою за те, що опозиція вимагає відставки Рибака. Опозиція діє в такий спосіб, бо це чи не єдиний для неї механізм впливу на владу. І так має бути. Опозиція має контролювати владу, щоб влада не «загралася». Але те, що дозволене опозиції, не можна робити владі», - вважає народний депутат.

При цьому Івахів пояснює: у цивілізованих країнах влада демонструє свою позицію прийняттям важливих для людей законів та впровадженням реформ. А коли починає використовувати опозиційну риторику та вдаватися до методів, які притаманні опозиції, - то робить перший крок до втрати влади.

«Сьогодні у Верховній Раді накопичилось більше ніж 1500 законопроектів, більшість з яких є дуже важливими. Вся країна критикує Раду за те, що за сто днів роботи депутати працювали лише сім! І замість того, аби зробити висновки і, врешті, почати працювати, як і належить законодавчому органові, деякі «гарячі голови» продовжують гратися в політику і дискредитувати Верховну Раду. Депутатам cлід керуватися інтересами своїх виборців, а не власними політичними амбіціями», - вважає народний депутат Степан Івахів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Івахів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жесть!!!! :-)
Відповісти
У ВР нема влади. Там є тільки опозиція і опозиція до опозиції.
Відповісти
Стёпу на вице=спикера!!!
Відповісти
1500 законопроектів, з них 1400 для подальшого збагачення олігархів.
Відповісти
А ти сядь, напиши і спробуй пропихнути....Бггг...
Відповісти
Молодець, Стьопа! За правду стоїть і не боїться тої правди говорити. Поважаю. Слава Україні!
Відповісти
Одразу видно, що людина має царя в голові і хоче робити щось конкретне. Поважаю за те, що йому байдуже на який бік у кого шапка. Степан Івахів слова дотримує прийшов до парламенту робити конкретні справи і стоїть на своєму. Йому вистачає клепки у політичній пісочниці не гратися і кулаками не розмахувати.
Відповісти
Останні новини
Івахів назвав ініціативу регіоналів політичною короткозорістю*
02 квітень, 2013, 10:05