П’ять доказів брехні: П’ятигорець в «пух і прах» розніс сюжет «Аверсу». ВІДЕО

П’ять доказів брехні: П’ятигорець в «пух і прах» розніс сюжет «Аверсу». ВІДЕО
Заступник голови Волинської облдержадміністрації Денис П’ятигорець розкритикував сюжет телеканалу «Аверс», у якому йдеться про його нібито кількагодинну зустріч з власником РЦ «Промінь», депутатом Луцькради Андрієм Покровським у розпал робочого дня.

Про те, чому сюжет «Аверсу» повністю побудований на брехні, Денис П’ятигорець детально розповів у своєму відеоблозі, навівши 5 тез.

Перша неправдива теза – «події відбувалися по обіді».

«Є відео з камер, з яких видно, що я зайшов туди в 16:49. Не знаю, наскільки це по обіді. Фактично прийшов за 25 хвилин до кінця робочого дня. Плюс прийшов туди з робочим візитом. Укінці лютого буде економічний форум, тож треба було узгодити певні моменти з керівником закладу, щоб почати підготовчу роботу», – пояснює заступни голови ОДА.

Друга брехлива теза – «П’ятигорець втікав від журналістів».


Тут П'ятигорець розповів: «Журналісти побачили мене, коли я прийшов на 4 поверх. Я пройшов повз них. Вони зупинилися, розвернулися, комусь подзвонили, цілу хвилину радилися, підходити до мене чи не підходити. Вирішили підходити, підійшли, і ми з ними мило поспілкувалися. Після цього я почав чекати на людину, яка мала мене завести до директора. Я стояв 5 хвилин, вони стояли в 5 метрах від мене і нічого не робили. На відео видно, як згодом до мене підходить хлопець і ми з ним йдемо. А за нами – «Аверс».

Наступна неправдива теза – «на парковці стояв автомобіль Андрія Покровського».

«Вони самі кажуть, що автомобіль нібито належить Андрієві Покровському. Проте в автомобілі закритий номерний знак. Чому? Бо це не автомобіль Андрія Покровського, і журналісти про це чудово знають. Більше того, люди, які знають Андрія Покровського, добре знають, що він дуже багато зробив для людей з інвалідністю. І він ніколи б не припаркувався на місці для людей з інвалідністю».

Ще одна неправда – «П’ятигорець – перший заступник голови Волинської ОДА»

Насправді ж перший заступник голови Волинської ОДА Олександра Савченка – Олександр Киричук.

І наостанок – теза про те, що «кілька годин П'ятигорець пробув у розважальному центрі».

«Камери відеоспостереження зафіксували, що я вийшов до машини о 18:06. Я пробув у «Промені» 1 годину і 7 хвилин, а це зовсім не кілька годин», – висловився заступник очільника області.

У підсумку ж Денис П’ятигорець каже, що навів тільки один приклад одного сюжету «Аверсу», який демонструє політику знищення та інформаційних атак на людей, які не згідні з позицією, яку займають власники цього телеканалу.

«Від сьогодні, я вважаю, що ви – телеканал імені Скабєєвої. Ви – той самий зливний бачок, а не телеканал, я відмовляюся спілкуватися з вашими журналістами вживу. Хочете – давайте запити. Я не можу спілкуватися з телеканалом, який постійно бреше», – висловився заступник голови ОДА.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Супер!!!
Відповісти
Толково
Відповісти
То Лапін "порвав" в суді Волинські новини, то Пятигорець "зробив" Аверс.
А Наталці Поліщук рекомендую помаленьку шукати собі адвоката.
Відповісти
Молодець Денис, час давити підпаличну мерзоту!
Відповісти
коментарі сам П'ятигорець пише?
Відповісти
Укроп це приватна партія не для людей а для їх залякування синьооку поставили бандити на коліна не здамось
Відповісти
Ця Наталка віддано служить бандитам
Відповісти
Так само як і Московка, що посилає тих журналістів на зйомки і тексти пише! Гроші не пахнуть...
Відповісти
Вважаєш люди нічого не бачуть і не розуміють що і до чого? Може Палиця і Ко. на це і розраховували, но помиляються!
Відповісти
Скоро не залишитися на Волині людей яких би по команді палиці, незадовбав аверс. З цього випливає що цьому помийному відру в найближчий час буде гайка.
Відповісти
А чого тєлєАНАЛ аверс не переймається проблемою зникнення голови облради? де голова?! вже скоро річниця, як не бачили його живим в Україні
Відповісти
Принципово не дивлюсь телеканал, який давно перетворився на інформаційного кілера. Тому й не бачив сюжету з П"ятигорцем. Спростування аргументовані і логічні.Їх би ще наглядачам з нацради надіслати.
Відповісти
Наталка Поліщук продажна жіночка за гроші любе рябе наговорить.
пс.що в неї в голові
Відповісти
Мені політики і їх гризня до одного місця,а для справедливості сказати треба аверс -брихуни, брихуни, брихуни це провірено.
Відповісти
аверс - дно.
Відповісти
Бачив якось в живу ту дамочку журналістку,стояла нервно курила,на лиці така спита.
Відповісти
І справді Аверс це повне лайно. І люди які там працюють приречені. Як вони смачно, з посмішкою, безкарно з екранів поливають всіх брудом. Палиця втртить лише крісло і вплив а працівники каналу втратять більше ніж знайшли. А Наталка за гроші не лише говорить. Судячі з того що вона "несе" за гроші - склалось враження, що за гроші вона може Всьо). Можливо у неї так проявляються дитячі травми типу батьки бухали, але постійно якась вмазана і неадекватна, якими б ті батьки небули але це "позоріЩЕ" для родини. Вже давно втратила відчуття реальності. Постійно йде в конфлікт і верзе якусь єрунду. Взагалі дивуюсь, що нанеї ненатрапив ще ФОРСМАЖОР ВИПАДКОВІСТЬ НЕЩАСНИЙ ВИПАДОК І ВСІ ПОДІБНІ ВИПАДКОВОСТІ.
Відповісти
Останні новини
П’ять доказів брехні: П’ятигорець в «пух і прах» розніс сюжет «Аверсу». ВІДЕО
31 січень, 2019, 15:25