Принцеса Діана явилася екстрасенсам, коли ті розплутували справу на Волині

Принцеса Діана явилася екстрасенсам, коли ті розплутували справу на Волині
У селищі Луків, що на Волині, зніматимуть випуск містичного реаліті «Слідство ведуть екстрасенси».

Про це повідомили у прес-службі телеканалу СТБ.

«3 лютого в 19:00 на телеканалі СТБ вийде прем'єрний випуск містичного реаліті «Слідство ведуть екстрасенси». Кращі ясновидці країни - Хаял Алекперов, Олена Курилова та Анна Гальерс - проведуть одне з найзагадковіших розслідувань за всю історію проекту!» – йдеться у повідомленні.

Трійка екстрасенсів спробує розгадати таємницю смерті принцеси Діани. Що насправді сталося з тілом Леді Ді та при чому тут звичайна сім'я з Волині – все це стане відомо вже в неділю.

За допомогою до екстрасенсів звернеться Тетяна Систалюк з селища Луків Волинської області. Жінка впевнена, що в своєму житті вона встигла все: вийти заміж за коханого чоловіка Богдана, разом побудувати будинок, купити автомобіль і народити трьох чарівних дітей - два сини і дочка.

Однак кожен день Тетяна прокидається з думкою про те, що скоро втратить своїх рідних. Жінка вважає, що її дітей і улюбленого на той світ хоче забрати покійний брат чоловіка, який за дивних обставин помер півроку тому.

«Більш того, після похорону покійний почав приходити уві сні до Богдана і кликати його на той світ. Незабаром чоловік Тетяни дійсно виявився на межі життя і смерті! Останньою краплею для сім'ї стало те, що брат Богдана прийшов уві сні і до старшого сина Тетяни, п'ятнадцятирічному Денису. Після цього у дитини стався дивний напад. Крім того, уві сні помер дядько повідомив хлопчикові, що незабаром його не стане», – пишуть у прес-релізі.

За розслідування цієї справи візьмуться одні з найсильніших експертів проекту з трьох країн – азербайджанський екстрасенс Хаял Алекперов, українська ясновидиця Олена Курилова та британський медіум Анна Гальерс.

«Як тільки медіум почне працювати з фотографією сім'ї Тетяни, трапиться дивовижне – до Анни з'явиться дух принцеси Діани!» – повідомили у прес-службі СТБ.

«Вона сказала: «Та, кому ти хочеш допомогти, страждає через те, що і я»», – повідомила медіум.

Як відомо, принцеса Уельська загинула більше двадцяти років тому в результаті автокатастрофи в Парижі. Її усипальниця знаходиться в Великобританії в родинному маєтку Спенсерів, в Нортгемптонширі.

«Не менш приголомшливим стане те, що уві сні до Хаяла Алекперова прийде дух болгарської ясновидиці Ванги, яка свого часу напророкувала смерть принцеси Діани», – зазначають у прес-службі.

«Вона приснилася мені вперше в житті! І сказала дивну фразу: «Розкрий таємницю маленької дівчинки! Її секрет несе смерть!»- відзначить Хаял Алекперов.

Як трактувати сон екстрасенса, про яку таємницю маленької дівчинки йдеться і як пов'язані історії принцеси Уельської і звичайної жінки з Волині, можна буде дізнатися цієї неділі о 19:00 на телеканалі СТБ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Принцеса Діана явилася екстрасенсам, коли ті розплутували справу на Волині
01 лютий, 2019, 12:19