У Луцьку контролюватимуть комунальників

У Луцьку контролюватимуть комунальників
Проект «Комунальний патруль» стартує у Луцьку.

Презентація відбудеться 3 квітня об 11:00 у коворкінг-центрі «Репортер», ‒ повідомляють організатори.

Мета проекту ‒ покращити якість надання житлово-комунальних послуг у Луцьку через контроль громадян за діяльністю житлово-комунальних підприємств.

Як зазначають активісти, лучани дуже часто скаржаться на неякісні послуги у сфері житлово-комунального господарства, або на відсутність надання деяких із послуг. Однак через необізнаність у законодавстві та нормативно-правових актах у цій сфері у громадян переважають песимістичні настрої, що змінити нічого не можна.

Під час презентації проекту «Комунальний патруль» лучанам запропонують просту та доступну для кожного схему контролю та, як результат, вирішення проблем неякісного надання житлово-комунальних послуг.

Так, на презентацію проекту запросили директора департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Івана Кубіцького, голову комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження Романа Бондарука, директорів житлово-комунальних підприємств Луцька, голову АОСББ «Лучани» Юлію Сабатюк, Президента Інституту Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив Петра Лавринюка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЖКГ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
справа корисна - будемо приєднуватися ідещо робити своє
Відповісти
Останні новини
У Луцьку контролюватимуть комунальників
02 квітень, 2013, 13:01