300 днів на посаді: Олександр Савченко назвав ТОП-3 своїх досягнень

300 днів на посаді: Олександр Савченко назвав ТОП-3 своїх досягнень
Голова Волинської ОДА Олександр Савченко вже попрацював на Волині три сотні днів.

Губернатор ж виділив три найважливіші результати своєї роботи, які вдалося досягти на посаді голови ОДА, - йдеться в інтерв'ю Першому.

Він зауважив, що говорити саме про "його" досягнення – не коректно, адже ж він не особисто їх домігся, а з колективом, який очолює.

З тих позитивних зрушень, які відбувалися в області останнім часом, йому важко виділити основні. Все ж пріоритетними назвав три:

"Перше – це успіхи проекту Світового банку і Міністерства охорони здоров’я «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області», який реалізовується на Волині. Не всі знають, але сьогодні у нашій області роблять такі операції на серці, які ще донедавна могли проводити лише у столиці.

Друге, напевно, це каналізування Шацького комплексу озер. Це те, що мені найбільше боляче… Коли я прийшов на Волинь, тут не працювала жодна екологічна програма. Ми підготували і прийняли ці програми, попрацювавши з облрадою.

А третє… Ну, давайте назву те, що ми провели реформи відповідно до нових положень про держслужбу. Відтак, у нас створений, зокрема, департамент будівництва, який відповідає за будівництво і будинків, і доріг. Раніше дорогами чомусь займалося управління транспорту. Виходило, що в УКБ був свій технагляд за будівництвом, і там паралельно була теж структура технагляду – це нераціонально, тому ми це все поєднали. Принагідно згадаю про ряд великих будівельних проектів, які вдалося завершити на Волині..."

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чим ближче до людей, тим більше прокльонів на свою адресу. Закон життя.
Відповісти
Про дороги дарма згадав...
Відповісти
Не здавайся генерал борися
Відповісти
Останні новини
300 днів на посаді: Олександр Савченко назвав ТОП-3 своїх досягнень
01 лютий, 2019, 13:34