У Луцьку хочуть модернізувати очисні споруди

У Луцьку хочуть модернізувати очисні споруди
У Луцьку підприємство працює над розробкою проектів по модернізації трьох каналізаційно-насосних станцій, що дозволить здійснювати знезараження стоків та частково усувати шкідливі викиди в повітря.

Про це повідомляє КП «Луцькводоканал».

Для розробки проектів із бюджету Луцької міської ради виділено 200 тис грн під час чергового сесійного засідання Луцької міської ради, тому фахівці підприємства, не гаючи часу, приступили до оперативної роботи.

До Луцька завітали представники проектної групи зі Львова для розробки плану дій і огляду об’єктів, на яких заплановані зміни.

«Плануємо розробку проектів для проведення робіт на трьох каналізаційно-насосних станціях Луцька — другій, четвертій і п’ятій. Передбачається проведення ряду заходів, що забезпечать знезараження і попереднє очищення стічних вод з метою поліпшення їх якості і попередження викидів неприємних запахів у зонах дії КНС», — повідомив головний інженер КП «Луцькводоканал» Сергій Строк.

Модернізація дренажно-насосної станції на очисних спорудах покращуватиме якість стічних вод, усуватиме шкідливі речовини, які накопичуються в небезпечних концентраціях.

Знешкодження і знезараження шкідливих речовин, які скидаються до очисних споруд, знищуватиме небезпечні бактерії та покращить ситуацію на КНС та на очисних спорудах міста Луцька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
зі Львіва - запаскудять весь Луцьк! Досвід є від Садового...
Відповісти
ТЕРЕМНІВСЬКИЙ СТАДІОН В ПЕРШУ ЧЕРГУ ТРЕБА ЗБУДУВАТИ!!! А НАЩО РЕКУНСТРУВАТИ ОЧИСНІ СПОРУДИ МІСТА,ЩО ЗНАХОДЯТЬСЯ ЗА КІЛОМЕТР ВІД ЛУЦЬКА??? НЕХАЙ НЕЧИСТОТИ ШУРУЮТЬ ПРЯМО В СТИР,РІЧКА ВСЕ ЗМИЄ.ЛЮДИ ВСЕ СТЕРПЛЯТЬ,ТІЛЬКИ КОЛИ "НОВОПРИЗНАЧЕНИЙ" ПАН ГУМЕНЮК ВКЛЮЧИТЬ СОВІСТЬ І ЗДОРОВИЙ ГЛУЗД? ДЕ Ж ПОДІНУТЬ СОТНІ МІЛЬЙОНІВ ЯКІ ВИДІЛЯТИМУТЬСЯ В 2019Р. НА РЕКОНСТРУКЦІЮ ОЧИСНИХ СПОРУД.
Відповісти