Серед номінантів на Оскар близько 20 кінозірок

Серед номінантів на Оскар близько 20 кінозірок
Американська кіноакадемія у вівторок, 24 січня, оголосить номінантів на Оскар, яку присуджують у 28 номінаціях закритим письмовим голосуванням.

Про це інформує Радіо ЕРА.

Церемонії вручення Оскарів передує роздача премій професійного співтовариства - продюсерів, критиків, акторів, журналістів, які формують думку про найяскравіші роботи року.

Поки серед фільмів за кількістю нагород лідирують мюзикл «Артист» (The Artist) французького режисера Мішеля Хазанавічуса, що переносить глядачів у світ німого кіно, і сучасна драма «Спадкоємці» (Descendants) Олександра Пейна.

У США високо оцінюють шанси пригодницької стрічки «Хранитель часу» (Hugo) Мартіна Скорсезе і драми «Прислуга» (The Help) Тейта Тейлора. Безсумнівно, всі ці чотири стрічки потраплять до «десятки» найкращих фільмів року.

З акторів безпрограшно потраплять у номінанти Джордж Клуні («Спадкоємці»), Бред Пітт («Людина, яка змінила все»), Жан Дюжардін («Артист»). Також на номінацію можуть претендувати Леонардо ді Капріо, Майкл Фассбендер, Гері Олдмен і Майкл Шеннон.

Серед актрис критики і професійна блогосфера виділяють «трійку» ролей, які зіграли Меріл Стріп («Залізна леді»), Вайола Девіс («Прислуга») і Мішель Вільямс («Сім днів і ночей з Мерилін»). Оскар може отримати одна з цих дам.

Публіка в інтернет-просторі також хоче бачити в почесному списку претендентів на статуетку таких актрис, як Руні Мара, Тільда Суїнтон, Джуді Фостер, Шарліз Терон, Кірстен Данст.

Головна церемонія року - вручення золотих статуеток за видатні досягнення в кінематографії - відбудеться 26 лютого і буде транслюватися в прямому ефірі в 225 країнах світу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кіно
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.