Волинські нардепи-олігархи провалили скасування Пенсійної реформи, ‒ «свободівець»

Волинські нардепи-олігархи провалили скасування Пенсійної реформи, ‒ «свободівець»
Три з шести голосів, яких не вистачило для скасування Пенсійної роботи, належать волинським нардепам-мажоритарникам.

Про це заявив народний депутат від ВО «Свобода» Валерій Черняков (на фото), коментуючи підсумки голосування парламенту за скасування пенсійної реформи, ‒ повідомляють у прес-службі «Свободи».

«Народні депутати з популяції «благодійників», обрані на мажоритарних округах Волинської області, відмовилися підтримати скасування пенсійної реформи імені Партії регіонів, забувши про свої обіцянки перед виборцями», ‒ йдеться в повідомленні.

«Мене дивує, що сьогодні народні депутати, які були обрані на округах Волинської області, а саме – Ігор Єремеєв, Степан Івахів, Сергій Мартиняк – не проголосували за скасування пенсійної реформи Партії регіонів. Ще кілька місяців тому ці олігархи-«благодійники» відверто обіцяли виборцям, серед яких чимало пенсіонерів, що вони будуть боротися за їхні права у Верховній Раді. І, здається, жодний з них не стверджував, що виступає за підвищення пенсійного віку та трудового стажу. А тепер вони діють за сценарієм, погодженим із владою. Хоча всі названі депутати були присутні у залі, проте вони свідомо витягнули картки і не підтримали скасування пенсійної реформи. А для її скасування не вистачило лише шести голосів. І три з цих голосів – голоси мажоритарників з Волині», ‒ зазначив нардеп Валерій Черняков.

Також він додав, що для націоналістів принциповим є питання скасування пенсійної й інших антисоціальних реформ Кабміну Азарова, тому й «Свобода» підтримала зазначений законопроект про внесення змін до Закону України «Про загальнообовʼязкове державне пенсійне страхування», незважаючи на те, що він був внесений представниками компартії.

Зазначимо, що сьогодні, 2 квітня, за проект Закону про внесення змін до Закону України «Про загальнообовʼязкове державне пенсійне страхування» (щодо страхового стажу та умов виходу на пенсію) №1063, внесений на розгляд комуністами, проголосували лише 220 депутатів з необхідних 226-ти. Законопроект не підтримала майже в повному складі Партія регіонів та половина з позафракційних депутатів.

Нагадаємо, Ігор Єремеєв, нардеп-мажоритарник, назвав цей законопроект «черговим фарсом комуністів», натомість закликав голосувати за інший законопроект, який запропонувала депутат від опозиції Людмила Денісова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Єрьома а ти казав що регіонали нам не друзі а заставив мене вступити в партію ((((
Відповісти
лише 6 голосів не вистачило для скасування дурної пенсійної реформи, три "мажори"тарщика з Волині не підтримали опозицію. Ну що Волиняни, молодь готуємся до безпенсійної старості !!! запийте пенсію водою!!
Відповісти
Ах жаль що у нас інету не має в маневичах, і що люди половина такі дурні що голосували за Єремєєва... Купив все, а реально для людей ну нічого не робить!
Відповісти
Валерію, не дивуйся, вони ще не таке вчверять. Це ж в їх стилі роздавати поросят на вигодовування з оплатою менше 3 грн в день, чи масового збирання молока в селян і не розраховуватись. Правда публічно все гаразд - і селянам робота, і молоко кіпріоти збирають.
Відповісти
Правильно, Свобода! Цих братів- акробатів пенсії вік не цікавлять! Їх же не стосується...
Відповісти
На слідуючі вибори всі округи свободівцям а то знову обируть самовисуванців які забрехались що аж смердить!!!!
Відповісти
Ігор Єремеєв, Степан Івахів, Сергій Мартиняк - може вам де виїхати щоб неускладнювати і без того складне становище у державі! А на ваші місця чесно прийдуть нормальні опозиціонери!!!
Відповісти
Та я взагалі в шоці хто за цих багачів голосував і при цьому думав що вони відстоюватимуть ваші права !!!!!!!!! Самі вині!!!!!! Так вам і треба!!!!ХА ХА ХА
Відповісти
Та їм з їх баблом побарабану коли хто іде напенсію чи в 100 років чив 150 років, коли їх люди вже нарещі на грішну землю опустять???
Відповісти
А чому ніхто не відзначає той факт, що за відміну пенсійної реформи не проголосували 14 представників "Батьківщини"? Що не можете опозицію критикувати, бо вона проти злочинного режиму? Якщо вже критикуєте, то хоча б вивчайте факти. Як же наш народ "одурманений" "Свободою": всіх пересадити, всі хто не з нами - проти нас і т.д. і т.п. А чи це дійсно потрібно чи ні - нікого не хвилює. Шкода Вас.
Відповісти
за івахіва більш не проголосую...
Відповісти
А я задумаюсь чи варта мого голосу Свобода... Ну надто вже однобокі заяви. Чому депутат промовчав, що це не єдиний проект закону про відміну пенсійної реформи?
Відповісти
По коментах видно, що лише Пересічні громадяни ще можуть мислити... Респект
Відповісти
Останні новини
Волинські нардепи-олігархи провалили скасування Пенсійної реформи, ‒ «свободівець»
02 квітень, 2013, 16:44