Пенсійну реформу має скасувати закон депутатів від «Батьківщини», – Івахів*

Пенсійну реформу має скасувати закон депутатів від «Батьківщини», – Івахів*
Позафракційний народний депутат України Степан Івахів розповів, чому він не проголосував за ініціативу комуністів про скасування пенсійної реформи.

«Одним з головних пунктів моєї передвиборчої програми було повернення пенсійного віку жінок до 55 років і це завдання для мене є одним з пріоритетних», – каже народний обранець.

«Я не буду повторюватися і говорити про недоліки пенсійної реформи, бо це сьогодні відомо всім. Проте не багато людей знають, що у Верховній раді зареєстровано кілька законопроектів про скасування нелюдської пенсійної реформи. Найбільш професійним з цих законопроектів є проект представниці «Батьківщини» Людмили Денисової, який буде винесено на розгляд Верховної ради вже на цьому тижні і який підтримаю я та позафракційні депутати з Волині», - заявив народний депутат.

Коментуючи гучні заяви своїх колег про те, що не підтримавши проект комуністів депутати зрадили своїх виборців, обранець народу сказав: «Я не хочу давати оцінку заявам колег, бо я не розумію, чому вони роблять такі заяви. Але я також не розумію як люди, які називають себе національно свідомими патріотами, можуть голосувати за абсолютно популістський проект закону комуністів».

«Бо саме комуністи постійно обзивають їх фашистами. Саме комуністи не підтримали постанову про Голодомор і не вшанували сьогодні хвилиною мовчання пам'ять мільйонів загиблих українців. І це в той час, коли днями має бути розглянутий законопроект від їх колег з «Батьківщини». Я лише маю надію, що в них вистачить свідомості проголосувати за ґрунтовний проект закону Людмили Денисової, а не вестись на політичні провокації комуністів», - підсумував Степан Івахів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Івахів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Пенсійну реформу має скасувати закон депутатів від «Батьківщини», – Івахів*
02 квітень, 2013, 19:38