Луцьку школярку, яка перехворіла кором, не допускають до навчання. ВІДЕО

Луцьку школярку, яка перехворіла кором, не допускають до навчання. ВІДЕО
Батько школярки Сергій Берчук заявляє, що його дитину не допустили до навчання через відсутність привики від кору, багряниці і паратиту. Повідомляє UA:Волинь.

"Ми принесли довідку про те, що перехворіли кором, тому в моєї доньки є можливість і законні підстави відвідувати уроки. Але дирекція на це не звертає уваги і дитина уже третій тиждень вдома", - обурюється чоловік.

"Це є пряме порушення прав людини на освіту, яке передбачене Конституцією України, тому що дитина не допускається до навчання, бо, на думку директора школи, в дитині відсутні щеплення від кору. Але батьки дитини надали довідку про те, що дівчинка свого часу перехворіла і вона може відвідувати шкільний заклад", - коментує ситуацію адвокат батька школярки Ірина Масич.

Натомість директор школи №11 Наталія Гаць запевняє, що діє виключно в рамках чинного законодавства, а відтак не може допустити дівчинку до начання без щеплення.

Більше – у сюжеті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Просто цікаво? В якому вузі отримували дипломи мої "колеги"? Це ж невігластво !!!! В дитини вже є антитіла!!! Це повне порушення !!!
Відповісти
Останні новини
Луцьку школярку, яка перехворіла кором, не допускають до навчання. ВІДЕО
05 лютий, 2019, 21:39