Романюк погрожує звільненням директорам ЖЕКів

Романюк погрожує звільненням директорам ЖЕКів
За результатами фінансово-господарських звітів міський голова Микола Романюк планує звільнити чи покарати керівників комунальних підприємств Луцька.

Одним із кандидатом на звільнення є директор ЖКП №3, - повідомив міський голова Микола Романюк під час оперативної наради 24 січня.

Мер пояснив, що у лютому планує заслухати інформацію про роботу комунальних підприємств. А відтак, станеться «відповідне притягнення до відповідальності і звільнення керівників комунальних підприємств».

«Є в нас кандидати на звільнення. Вони вже видні і явні. Це ті, хто так і не зрозумів, що потрібно працювати ефективно. Хоча би, якщо були великі борги – зробити все, аби ті борги повернути», - зазначив Микола Романюк.

«Подивилися на ЖЕК №3. Допрацюємо ще, Лариса Миколаївна, як ми домовлялися. Зберемося і я думаю, що організаційні висновки там уже назріли. Як мінімум догана або звільнення з роботи керівника, головного бухгалтера і економіста. Ситуація там просто жахлива. Вони іншими питання займаються замість того, щоб прибирати», - додав мер.

Міський голова повідомив, що на сесію міської ради також виноситься пропозиція про створення відділу фінансового контролю і аудиту, який буде працювати як структурний підрозділ міської ради. Він займатиметься ревізією діяльності всіх комунальних підприємств.

Зі слів Романюка, крім контрольно-ревізійного управління до того ніхто цими питаннями ніхто не займався.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Романюк погрожує звільненням директорам ЖЕКів
24 січень, 2012, 11:51