Коли падав сніг, луцький мер «спеціально» не дзвонив комунальникам

Коли падав сніг, луцький мер «спеціально» не дзвонив комунальникам
Луцький міський голова Микола Романюк заявив, що незадоволений темпами та якістю прибирання снігу на придворових територіях і тротуарах міста, відтак дав два дні керівникам ЖКП, аби вони ці проблеми усунули.

Про це він повідомив 24 січня під час оперативної наради.

«Я спеціально ні разу не дзвонив жодному керівникові житлово-експлуатаційної контори, Івану Євгеновичу (Іван Кубіцький, керівник департаменту ЖКГ, - ред.). Хочу подякувати Кузьмичу (Валерій Кузьмич, керівник КП «Луцькспецкомунтранс», - ред.) за роботу. Дійсно центральні вулиці чистять», - зазначив міський голова.

«А що робиться з нашими тротуарами, що робиться з нашими прибудинковими територіями? Це що, треба збирати, давати накачку, розповідати, що це потрібно, і чи не знали, не бачили? По інтернету не бачите, який прогноз на сьогоднішній день? От зараз все замерзло. Ломами все довбати?», - нарікав Микола Романюк.

Він дав два дні на те, аби пороги будинків, придворові території і тротуари були прибрані. Адже за інформацією Романюка, в інтернеті прогнозують, що за декілька днів буде сильний мороз і сніг перетвориться на лід.

Зі слів мера, вулицею Лесі Українки найлегше ходити - на ковзанах. Окрім цього міський голова доручив своїм підлеглим "продзвонити" підприємців, аби ті почистили територію біля своїх офісів.

Раніше - влітку 2011 року, під час обговорення підготовки до зимового сезону, Микола Романюк казав, що місто повинне закупити невеликі машини, типу роторів для прибирання дворів. Нагадаємо, що саме за оцінку цих терарій узимку 2011 року він поставив комунальникам трійку.

«Я не знаю, чи всі ЖКП купили. Я два бачив. Мали закупити всі», - прокоментував наявність цих машин Романюк.
Нагадаємо, що перший стійкий сніг випав у Луцьку увечері 13 січня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: сніг
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Стаття сподобалась :) Одне не зрозуміло, до чого в статті розмістили фотографію Коліна Фаррелла????
Відповісти
бо колін фарел красанчєк.
Відповісти
Фото якраз дуже вдале. з фільму "Телефонна будка". подивіться...
Відповісти
Коли падав сніг, Романюк бухав. Вийшовши із запою, несподівано виявив, що на вулицях лежить сніг.
Відповісти
Як можуть діти не хворіти, якщо дорогою до школи вони не йдуть, а пливуть в глибочезних калюжах? Потім сидять в школі з мокрими ногами, а назад зі школи йдуть в чоботах, які звичайно не висохли від ранку до обіду. Тротуари на підходах до школи не чистять ані трохи. Зокрема, біля 18-тої та 9-тої школи саме така ситуація. Впевнена, що вони не єдині. Сором директорам та комунальникам! А дорога понад зупинками настільки захаращені мокрим снігом або залиті водою від танення снугу, що дітям самим просто не вийти з маршрутки або тролейбусу. "Всё лучшее детям"((
Відповісти
Останні новини
Коли падав сніг, луцький мер «спеціально» не дзвонив комунальникам
24 січень, 2012, 11:15