«Дурнєва правильно попустили», ‒ волинський депутат

«Дурнєва правильно попустили», ‒ волинський депутат
Депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь схвалює вчинок Дмитра Резніченка, який розбив об голову телеведучого Олексія Дурнєва яйце.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Дурнєва правильно попустили! І це треба було робити давно, а не розповідати, що треба засунути йому морквину у задній прохід. Наступного разу варто було б і відро коров’ячого лайна на голову вилити», ‒ написав Гузь.

«До речі наступний раз напевне буде у тому ж Луцьку)», ‒ додав він.

Нагадаємо, інцидент трапився у вівторок, 2 квітня, під час мітингу біля Верховної Ради. Резніченко розбив об голову Дурнєва яйце.



А нещодавно Дурнєв подарував голові партії «Фронт змін», в яку входить Гузь, Арсенію Яценюку морквину.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: курйоз, Гузь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гузь - бидло невиховане. Після інциденту з Булковською, якій він нахамив це вже вдруге. Тільки на адресу другого журналіста. Гузь - ти ніколи не навчишся на своїх помилках. В принципі які "політичні лідери", такі їх підлеглі. А Дурнєва підколи якраз на таких неадекватних і розраховані. Якщо повівся - то попустився якраз Гузь!!!
Відповісти
Пропоную Гузя занести до ворогів преси. Адже хамить він не одному журналісту. Волиньпост складість переліг ворогів преси і поставте туди під номером 1 Гузя
Відповісти
нова преса,"нова європа",усьо для савка."вперьод пабєдітєлі"...дурнєв хотів дурного шоу він його має,а ви пийте валідол за пресу...слава савіку..слава "європі" від альони б. та вадіка к.!
Відповісти
я думав Гузь розумна людина, помилився.... добре що до ВР не попав, там Ляшка вистачає клоуна, а то було б два..Гузь і Ляшко..позорив би Волинський край
Відповісти
а кларе цеткін?єж воблу пєй піво,нащо пишеш отходняк сьогодні?
Відповісти
причому тут клара? ти вася...
Відповісти
напиши про клару цеткін це складніше для тебе чим про ляшка..єх савєти.савєти..падгавкуєте під тєми з мапетпостсовєтшовів..д..біл дур..й прикалується а в вас вже журналїст.той дурнєв то вже криза жанру.95 квартал зробіть джурналістами.змісту що в того що в тих вже нема..вірніше привикай бидло до стойла..а ти про клару напиши..від тебе хоч щось почитаєм?набери в гуглі що то за депутат чи журналіст..оця волинську землю представила б для вас ,червоних кхмерів(тоже в гуглі глянь,то не сленг)..
Відповісти
походу ти шизофреник. раз думаєш тільки про советів, про червоних, і твої матюки свідчать про твій шкільний розвиток)) тебе спитали при чому тут клара? дай вілповідь.. а Гузь нехай не піарится на вчинках інших дурачків
Відповісти
з тим що дурнєв той самий що ти там написав згоден.за творчістю та ДІЯЛЬНІСТЮ гУЗЯ не слідкую.який зміст вкладується в творчість кварталів та отих сценок які створюють дурнєви?все буде харашо,посміялись та розійшлись.та вся фігня має подаватись в нашій підсвідомості як щось таке що було є та буде.має викликати банальну апатію та песимізм по відношенню до будь якого спротиву..тобто усе що тут робиться незворотнє і нормальне,мол крадуть всі сьогодні ті завтра ті...мол всі вони козли посміємся та розійдемся...кого тут вибирати..надіюсь ти мене зрозумів...такі технологіїї опробовані тут ще з тих часів.а зараз то бренди-савік,квартал,від недавна дурнєв,та інші..може того гузя в скороченому варіанті процитували,може не дали повністю зміст відкрити..а що ти там побої журналіста побачив?ким блогером? добре,без образ просто в суть речей треба дивитись..а гузь,не гузь.. багато б те саме сказали
Відповісти
"Який привєт, такий отвєт". Отримав те, що заробив.
Відповісти
Спросите у нас, что такае пионер Гузь!!!!Пан рычук ждём звонка!!!
Відповісти
зламати голову
Відповісти
Останні новини
«Дурнєва правильно попустили», ‒ волинський депутат
03 квітень, 2013, 13:16