Волинський УБОЗ чекають кадрові зміни, – начальник міліції

Волинський УБОЗ чекають кадрові зміни, – начальник міліції
Керівник волинської міліції Богдан Щур пообіцяв не приймати поспішних рішень щодо своїх підлеглих, яких звинувачують у корупції, втім про деякі кадрові зміни вже повідомив.

Про це стало відомо з новин телеканалу «Аверс».

Нагадаємо, під блогом міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка з’явився коментар працівників волинської міліції, які скаржаться, що їхнє начальство бере хабарі й наживається на простих працівниках.

«Розберуся з цими усіма моментами, чи вони мають під собою дійсно основу. Якщо мають, то також буду приймати рішення. Я нікого не буду тримати на таких посадах, я нова людина, треба вивчити, бо можна і поспішне рішення прийняти, яке буде несправедливе до людини», – прокоментував цю інформацію начальник УМВС України у Волинській області Богдан Щур.

Ще раніше у коментарі до блогу міністра екс-керівника кадрового апарату міліції Володимира Остаповича звинувачували у тому, що він брав хабарі за вирішення кадрових питань, завдяки чому нажив чималих статків.

Через чотири дні, а саме 23 січня, стало відомо, що Остапович написав рапорт про відставку.

«Проводиться перевірка, 19 числа, провівши розмову з паном Остаповичем, він написав рапорт про звільнення з займаної ним посади», – зазначив Щур.

За його словами, Служба внутрішньої безпеки проведе досконалу і ретельну перевірку.

«Якщо буде підтверджено факти, які наведено в цій статті, буду скеровувати факти далі, згідно кримінального кодексу», – сказав начальник управління МВС.

Кадрові зміни чекають і управління боротьби з організованою злочинністю.

5 лютого з його працівниками начальство обіцяє провести зустріч, після закінчення якої окремі посадовці можуть позбутись займаних посад.

«Там буде призначена нова людина, людина на місце заступника начальника. Я поки не буду оприлюднювати прізвища, але людина не з Волині», – повідомив Богдан Щур.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Хакери атакують Facebook
24 січень, 2012, 12:35
Волинський УБОЗ чекають кадрові зміни, – начальник міліції
24 січень, 2012, 11:55