У Луцьку «накрили» підпільний цех з виготовлення алкоголю. ФОТО

У Луцьку «накрили» підпільний цех з виготовлення алкоголю. ФОТО
У Луцьку правоохоронці виявили та ліквідували підпільний цех з незаконного виробництва алкоголю.

Про це інформують в ГУ ДФС у Волинській області.

Підпільний цех лучанин обладнав в одному з приміщень власного обійстя, при цьому виготовлення фальсифікату здійснювалося в жахливих санітарних умовах.

Виготовлена таким чином горілчана продукція під виглядом відомих українських торгових марок розливалася у підготовлену скляну тару. Крім того, в ході проведення заходів виявили також коньячну продукцію, що була підготовлена до розливу та реалізації.

За попередньою інформацією з’ясували, що ймовірно фальсифікат реалізовувався в «дрібних» торгових точках міста Луцька та Луцького району.

Відтак, правоохоронці внаслідок проведення оглядів виявили та вилучили 749 пляшок готової алкогольної продукції, 25 літрів коньяку та 240 літрів рідини з характерним запахом спирту, а також обладнання для незаконної діяльності, зокрема: порожні скляні пляшки, корки, пластикові каністри, пакети "bag-in-box", картонні коробки, шланги, лійки, фільтри, насоси тощо. Крім того, вилучили 685 підроблених марок акцизного податку.

Орієнтовна вартість вилученого становить 250 тисяч гривень.

Наразі проводяться слідчі (розшукові) дії, спрямовані на всебічне, повне і неупереджене дослідження обставин кримінального провадження, вирішується питання про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.