На Волині вночі розпиляли банкомат і «сперли» півмільйона гривень. ФОТО

На Волині вночі розпиляли банкомат і «сперли» півмільйона гривень. ФОТО
На Волині поліцейські затримали групу злодіїв, котрі обікрали банкомат та спричинили збитків банку на понад півмільйона гривень.

10 лютого вночі співробітники управління стратегічних розслідувань спільно із спецпризначенцями корпусу оперативно-раптової дії та слідчими Головного управління Нацполіції у Волинській області затримали групу зловмисників 33-х, 34-х та 40 років, котрі у селищі Олика Ківерцівського району із банкомату викрали дві касети із грошима, - повідомили у прес-службі Волинської поліції.

Усіх їх затримали в порядку ст. 208 КПК України та оголошено про підозру за ч.5 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

«Поліцейські Волині у неділю, 10 лютого, під ранок затримали на місці скоєння злочину групу осіб, котрі за допомогою інструментів пошкодили банкомат та викрали дві касети із грошима. Сума спричинених збитків фінансовій установі становить 600 тис. грн.. Гроші та знаряддя злочину вилучили, зокрема, болгарку для різки по металу, викрутки, рулони самоклеючої плівки та серцевину замка. Зловмисників затримали у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу. Їм оголошено про підозру за ч.5 ст. 185 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу тримання під вартою», – розповів начальник Головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига.

Зловмисники – 40-річний лучанин, 33-річний уродженець Закарпаття та 34-річний уродженець Рівненщини.

Усі вони раніше притягувались до кримінальної відповідальності за скоєння різних злочинів. Під час досудового слідства буде перевірено цих осіб на причетність до скоєння інших злочинів. Санкція статті передбачає покарання від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Триває слідство.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Да, зовсім не досвідчений грабіжник пішов останнім часом... Це ж треба бути таким тупим, щоб відкривати сейф банкомату на місці, після спрацювання його сигналізації...
Відповісти
Зараз би в 2019 банкомати грабувати, надіючись що gps в касетах немає
Відповісти
При вскритті банкомату всі гроші вимазуться краскою. Ну і жпс звичайно. Стаття лайно.
Відповісти