Син волинського бійця-спортсмена мріє про стрибок з парашутом

Син волинського бійця-спортсмена мріє про стрибок з парашутом
На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону».

Організатори повідомили про ще одну дитину, якій охочі можуть допомогти.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Щоб допомогти, потрібно звертатися за цими контактами: (050) 973-44-84; (098) 948-14-50.


Сьогодні, 12 лютого, святкує свій 12-й день народження Олег Світлицький. Він є сином захисника України Олександра Світлицького, який став воїном-добровольцем у важкий для країни час. Олександр поєднував у собі надзвичайну людську доброту та силу богатирського духу, сміливість та відвагу. Був переможцем різноманітних змагань з армрестлінгу, метання колоди, перетягування каната. Участь в антитерористичній операції помітно підірвала його здоров’я, загострилися проблеми із серцем. Воно у нього збільшилося майже утричі, тому боєць потребував термінової операції з пересадки серця. Волонтери робили все для того, щоб знайти кошти на дороговартісну операцію за кордоном, однак боєць її так і не дочекався. Напівсиротами залишилися двоє дітей.

Батько залишився для сина величезним авторитетом. «Хочу вирости гідною людиною – таким, щоб тато, спостерігаючи з небес, міг би мною пишатися. Він був спортсменом і мав дуже багато медалей, дипломів, нагород; був для мене прикладом, тому без нього важко в моїх починаннях як спортсмена і взагалі в усьому», – розповідає хлопчина, котрий залишився без такої важливої підтримки.

Наш іменинник старанно навчається в 6 класі. З усіх предметів найбільше любить фізкультуру. Додатково відвідує футбольну секцію, де у нього є певні успіхи. Його навіть хотіли взяти в обласну збірну, але, оскільки має певні вади серця, то поки все відклалося.

Мама Олега каже, що син дуже розвинений та всюди встигає. Відвідує музичну школу по класу гітари та бере участь в конкурсах. Дякуючи проекту «Старший брат» та, зокрема, Сергію Ващуку, який ним опікується, почав захоплюватися історією, середньовіччям займатися лицарськими боями. Відвідує клуб середньовічного бою «Айна Бера» та постійно бере участь у змаганнях, звідки привозить нагороди та призові місця з міжнародних змагань.

Олег, дякуючи волонтерам побував у Чехії, Польщі, Словаччині, Ізраїлі, Латвії, Австрії. Мрій у нього ще дуже багато: піднятись на Еверест та Ейфелеву вежу, подорожувати по світу, знайомитися з різними людьми і відвідувати цікаві місця, побувати у теплих країнах, де є море, а ще краще океан. Прокататися на квадроциклі та зістрибнути з парашуту. Подобається кінофільм «Форсаж», де в головній ролі Пол Уокер та Він Дизель, подобається також Джекі Чан та Бред Піт.

Олег дорожить дружніми відносинами зі своєю старшою сестрою, Зоряною, яка вчиться в Луцьку в Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки. Вона опікується Олежиком, возить його всюди, показує хороший приклад у навчанні, допомагає і йому з уроками. Наш іменинник встигає допомагати по господарству ще й мамі, котрій самій забезпечувати всім необхідним сім’ю нелегко. Але Олег знає, що є єдиним чоловіком в домі, тому завжди допоможе попоратись біля курей, заопікуватись конем, і улюбленим песиком.

Інформація для благодійників: Світлицький Олег. Невдовзі 12 років (12.02.2007). Локачинський р-н.
Ріст: 167; Розмір взуття 41.
Подарунок до ДН: будь-який сюрприз на ваш розсуд.

Маєте бажання підтримати іменинників – переказуйте кошти координатору проекту (Приватбанк: 4149-4978-1590-0321 Скиба Наталія Миколаївна), зазначаючи, на яку саме дитину адресуєте.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Син волинського бійця-спортсмена мріє про стрибок з парашутом
12 лютий, 2019, 09:30