Жертва краси: жінка осліпла на одне око після татуажу повік. ВІДЕО

Жертва краси: жінка осліпла на одне око після татуажу повік. ВІДЕО
Майстер, яка робила маніпуляцію, своєї провини не визнає.

Уманчанка після послуги татуажу стрілок на повіках фактично осліпла на одне око. В цьому вона звинувачує майстриню, однак та провини не визнає, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Це була нібито звичайна послуга татуажу повік, але вона закінчилась для Світлани дуже погано. Із майстринею жінка раніше була знайома, тож без жодних сумнівів довірила їй власні очі. Привабила й акційна ціна – замість 1500 лише 500 грн. Однак під час процедури в ліве око потрапив анестетик – на думку Світлани, це спричинило хімічний опік.

"Не переживайте, я професіонал: у мене ніколи ніяких інцидентів не було, а почервоніння, припухлість, ви не переживайте, в мене вже такі клієнтки були: ой, у мене тут щось напухло. Нормально. Один-два дні й воно пройде", - переповіла клієнтка реакцію майстрині.

Коли проблема стала явною, майстриня обіцяла допомогти фінансово. "Вона мені передзвонила сама і сказала: а ти ж у мене по акції робила? Я кажу: так. Ну, ти в мене моделлю була, а на моделях навчаються", - розповіла Світлана.

До поліклініки вона дійшла лише на третій день після опіку – там виявили ерозію на роговиці та хімічний опік третього ступеня. Постраждалу госпіталізували та направили на лікування до Одеського інституту Філатова. Лікарям вдалось покращити зір, але й після цього око бачить лише на 35%.

Тепер щотри дні жінка приходить для обстежень у поліклініку. Справу про невдалий татуаж уже розслідують правоохоронці.

"Згідно акту судово-медичного обстеження, в даної жінки виявлено середній ступінь тілесних ушкоджень. За даним фактом відкрито кримінальне провадження", - пояснюють у поліції. При цьому Світлана не єдина, хто скаржиться на майстра татуажу – журналістам інша дівчина на умовах анонімності розповіла про власну біду та додала, що правди так і не добилася.

"Я купу грошей витратила на лікування, але там марно щось доказувати", - пояснила вона.

Майстриня ж своєї провини не визнає, а з журналістами спілкуватися взагалі відмовляється.

"Я не можу, я зараз зайнята, я батька привезла в лікарню. Я відмовляюся від усяких коментарів. Все, до побачення", - сказала вона телефоном.

Натомість адміністратор комплексу, у якому працює майстер татуажу, переконує, що та хотіла допомогти, але Світлана відмовилася. Світлану ж чекає тривале лікування – медики не дають жодних гарантій на повне повернення зору.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому ж не написали імя майстрині
Відповісти
Менше хай ходять штучну "красу" наліплювати, малювати та вискубувати!
Відповісти
Ця Світлана сама винна, тому що таких цін не буває, якщо працює спеціаліст то правильно написано від 1500грн. цвеа починається, а в 3 рази дешевше це відразу її мало насторожити. Вона хотіла зекономити на соьі і свому здоров'ю, ось і отримала економію. щоб не потрапити у таку халепу якщо немає коштів то не робіть нічого ніж так економити, думайте головою!
Відповісти