Чому варто обрати квартиру у ЖК «Парковий квартал» в Ковелі*

Чому варто обрати квартиру у ЖК «Парковий квартал» в Ковелі*
Пошук квартири – справа непроста. Часто люди, які шукають житло, керуються насамперед ціною і навіть не здогадуються, що зекономленні кілька сотень гривень на квадратному метрі виллються у сотні доларів під час ремонту.

Чому так? Усе просто – варто звертати увагу не лише на ціну квадратного метра, а й на його наповнення. Йдеться про стан житла на момент здачі його в експлуатацію. Що більше «начиння» у квартирі, яку ви купуєте, то менше часу і грошей доведеться витратити на ремонт, - інформує Перший.

Чому деталі важливі?

Під час вибору квартири розпитайте забудовника про те, що у ній буде на момент здачі.

Тепла підлога. Вона дозволяє прогрівати приміщення рівномірно, завдяки чому знижується ризик появи підвищеної вологості і цвілі. Теплі підлоги не сушать повітря, а при відкритому для провітрювання вікні в кімнаті все одно буде тепло. До того ж, тепла підлога належить до енергоощадних технологій.

Чистова стяжка та штукатурка. Це дасть змогу відразу братись за ремонт у квартирі, а не вирівнювати стіни чи підлогу.

Котел і радіатори. Навіщо додатково шукати та підбирати котел і радіатори, платити за доставку й встановлення, якщо можна купити квартиру, де вони уже готові?

Наявність всіх необхідних комунікацій. З ними вам не потрібно буде хвилюватися, як розвести по кімнатах електрику та решту комунікацій.

Де знайти таку «начинену» квартиру?

Будівельна компанія «Інвестор» пропонує комфортне житло з хорошим наповненням у всіх своїх житлових комплексах. Не виняток ЖК "Парковий квартал" у Ковелі, де є хороші «начинені» 1-кімнатні квартири.

Площа квартири – 40,2 кв. м. Вона складається з кухні, кімнати та суміщеного санвузла. З кухні є вихід на простору лоджію, де можна облаштувати стильну відпочинкову зону.

У квартирі на момент здачі будуть встановлені двоконтурний газовий котел, радіатори, вмонтована тепла підлога у кухні та санвузлі. Забудовник також обіцяє чистову стяжку та штукатурку.

Будинок здадуть в експлуатацію в кінці 2019-го. Будівельна компанія «Інвестор» пропонує відтермінування до грудня. У разі 100% оплати вартості квартири одним внеском - ціна квадратного метра становитиме 11 000 гривень. З відтермінуванням за умови оплати першого внеску у розмірі 50% від вартості житла, квадратний метр коштуватиме 11 250 гривень. Якщо покупець готовий заплатити 25% першого внеску - ціна одного квадратного метра становитиме 11 500 гривень.

Чому варто обрати квартиру у ЖК «Парковий квартал»?

Зараз триває спорудження другого будинку житлового комплексу «Парковий квартал», що на вулиці Глібова. Вже майже 70 % квартир новобудови мають своїх господарів, проте усі, хто мріє про домівку у тихому та затишному місці, ще мають шанс обрати помешкання на свій смак.

ЖК «Парковий квартал» має зручне розташування - до центру їхати лише 2,5 км. Неподалік - два дитсадки і дві школи.

Вагомим є і той факт, що серед пропозицій інших забудовників саме «Парковий квартал» вирізняється не тільки якістю робіт та матеріалів, а й тим, що «Інвестор» відмовився від будівництва «бетонного гетто» та звів будинки з 5-ма поверхами. Завдяки цьому комплекс будинків органічно вписався у місцевість і має дуже низьку густоту населення.

Детальну інформацію про ЖК «Парковий квартал» можна отримати у відділі продажів: 096 030 20 10, вул. Глібова, 8б, м. Ковель.

Facebook: https://www.facebook.com/investorlutsk

Instagram: bud.investor

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.