Чому варто користуватися термочашкою в офісі?*

Чому варто користуватися термочашкою в офісі?*
Чиста вода дуже корисна для організму. Але не менш важливими є й гарячі напої, такі як чай. Особливо приємно вживати їх взимку, коли на роботі може бути доволі прохолодно. Не в кожному офісі є кулер з гарячою водою чи принаймні чайник. Або ж ви не бажаєте витрачати час, щоб іти до них. В такому разі варто тримати запас зігріваючою рідини при собі. Допоможе в цьому стильна термочашка - https://chickenart.com.ua/catalog/homeliness/tumblr/. Вона може бути значно кориснішою, ніж здається на перший погляд. А магазин СhickenArt готовий запропонувати вам великий вибір такого посуду. Додаткова перевага – надання кухлеві унікальності завдяки різноманітним малюнкам та написам. Така річ може стати гарним подарунком колезі чи другові.

Користь термочашки для здоров’я

Ось які переваги ви отримуєте, завжди маючи при собі запас гарячого чаю чи інших зігріваючих напоїв:

• Покращене травлення. На роботі ми не завжди харчуємося правильно. Через це зростає навантаження на шлунок. Тепла вода стимулює травлення. Організм використовуватиме менше енергії для засвоєння поживних речовин. Вживання холодної води під часи їжі дає протилежний ефект. Це одна з причин, через які в ресторанах пропонують каву чи чай після обіду.
• Детоксикація. При вживанні гарячої води обмін речовин пришвидшується. Тіло швидше виводить шлаки. Це особливо важливо для жителів великих міст.
• Полегшення болю. Проводячи багато годин за комп’ютером, офісні працівники нерідко відчувають біль у шиї, спині, попереку. Теплий напій розслаблює м’язи і знімає спазми. Він також може допомогти при головних болях та дискомфорті в інших частинах тіла.
• Боротьба з зайвими кілограмами. Малорухливий спосіб життя офісного працівника часто призводить до надлишкової маси тіла. Зволоження допомагає схуднути. Коли шлунок наповнюється теплою рідиною, відчуття голоду притуплюється. Підігріте питво підвищує температуру тіла. Через це стимулюється обмін речовин і ви спалюєте більше калорій в стані спокою.

Але й це ще не все. Регулярно вживаючи підігріте питво, ви зміцнюєте волосся, нігті та шкіру. Покращується імунітет, що особливо важливо в холодну пору року. Організм стає більш захищеним він інфекцій, забрудненого повітря та інших негативних зовнішніх впливів.

Термочашка дозволяє тривалий час зберігати напій теплим. Вам не доведеться відлучатися від робочого місця, щоб приготувати чай чи каву. В якості домашнього напою можна бути впевненими, адже не в усіх офісах використовують очищену воду. Інколи її просто набирають з-під крану.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чому варто користуватися термочашкою в офісі?*
12 липень, 2016, 16:05