У Луцькраді спортмайданчики пропонують передати ОСББ

У Луцькраді спортмайданчики пропонують передати ОСББ
Проблеми з утримання спортивних майданчиків за місцем проживання обговорили у стінах Луцької міської ради.

Сьогодні, 3 квітня, під головуванням першого заступника міського голови Святослава Кравчука відбулося засідання організаційного комітету з проведення акції «За чисте довкілля» у Луцьку, ‒ повідомляють у луцькій мерії.

У засіданні взяли участь керівники профільних структурних підрозділів міської ради та депутат міської ради Микола Дендіберін, ‒ повідомляють у луцькій мерії.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук окреслив напрямки роботи, визначив завдання, які необхідно реалізувати протягом місячника.

Так, благоустрій спортивних майданчиків проводитиметься за місцем проживання, тому залучатимуться будинкові комітети, загальноосвітні, професійно-технічні та вищі навчальні заклади міста, молодіжні громадські організації та небайдужі мешканці.

Голова комітету з фізичної культури та спорту Володимир Тонконог звернув увагу на те, що у 2012 році вдалось знайти інвесторів, які побудували спортивний майданчик на вулиці Чорновола. На сьогодні вирішується питання із ремонтом спортивного майданчика у районі Теремно. Також Володимир Тонконог поінформував, що було проведено інвентаризацію, щоб визначити кількість коштів, які необхідні для ремонту та реставрації спортивних об’єктів.

На думку депутата міської ради Микола Дендіберіна, доцільніше передати спортивні майданчики за місцем проживання на баланс ОСББ.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук наголосив на тісній співпраці з представниками житлово-комунального господарства, молодіжними організаціями. За його словами, необхідно конкретно визначити, хто буде проводити благоустрій певного спортивного об’єкту. Це дасть можливість покращити ефективність та оперативність роботи.

Тож, у Луцькраді запрошують мешканців міста долучитися до проведення місячника з облаштування спортивних майданчиків «Спорт для всіх ‒ спільна турбота».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В центрі луцька в дворах взагалі майже не має тих дитячих майданчиків.
Відповісти
АГА, ОСББ зі своїми директорами (жіночки 50-60 років з фігурою матрьошки) обов'язково турбуватимуться про спортмайданчики, а їх рух очолить Дєндєбєрін)))))))
Відповісти
А Кравчук би всього "здихався" аби ні за що не відповідати!
Відповісти
Та ні, Кравчук не здихується, він передає тим від кого можна "отримати" в приватну кишеню. Спортивні майданчики будуть передані в приватні руки й зайти на них можна буде лише на платній основі.
Відповісти
Останні новини
У Луцькраді спортмайданчики пропонують передати ОСББ
03 квітень, 2013, 19:09