Квітчаста піжама, босі ноги і сотні «дякую»: у Луцьку – «майже квартирник» Бабкіна. ФОТО

Квітчаста піжама, босі ноги і сотні «дякую»: у Луцьку – «майже квартирник» Бабкіна. ФОТО
Відомий український музикант Сергій Бабкін презентував у Луцьку свій 13-й за рахунком і перший повністю україномовний альбом «Музасфера».

Затишний та атмосферний концерт, який сам Бабкін назвав «майже квартирником» через близькість між глядачем і виконавцями, відбувся учора, 12 лютого у розважальному центрі «Промінь».

Спочатку концерту Сергій Бабкін з'явився на сцені босоніж і у шовковому піжамному костюмі та халаті синього кольору з квітковим принтом, чим дещо здивував фанатів.

«Усе має форму кулі, тобто сфери, – від атома, з якого складається все живе і неживе, і до небесних тіл у Всесвіті. Сфера – це все, що навколо, і все, що всередині нас. Ми її невід’ємна частина, ми складаємося зі сфер. Муза – джерело натхнення, нескінченний потік, який огортає нас, завдяки якому ми щось або створюємо, або робимо із задоволенням і люблячи. У музи є ще одне ім’я – кохання. Пані та панове, я запрошую вас у Музасферу», - пролунало голосом Бабкіна до того, як він заспівав першу в рамках концерту композицію – «Приваблива луна».

Під час концерту, настрій якого змінювався від лірично-романтичного до драйвові-танцювального, лучани почули вже відомі хіти Бабкіна із нового альбому, такі як «Де би я», «Хто далі йде», «Дихай повільно», а також ще 12 нових пісень, які створили неймовірну атмосферу.

Вдячна публіка задаровувала харизматичного виконавця не лише гучними аплодисментами, вигуками, але й квітами й іншими подарунками, які здебільшого дарували діти. До слова, маленькі фанати увесь концерт протанцювали під сценою, а під час виконання пісні «Хто далі йде» навіть підспівували у мікрофон, що надихнуло Бабкіна в майбутньому створити танцювальну версію пісні з використанням дитячих голосів.

Бабкін же не втомлювався віддячувати за енергетику концерту своїй публіці й безліч разів повторив слово «дякую». Уже на завершення його скандували фанати, особливо, коли на біс Бабкін заспівав єдину за весь концерт російськомовну композицію зі старого альбому – «Забери меня к себе».



Фото - Катерини Приступи

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Квітчаста піжама, босі ноги і сотні «дякую»: у Луцьку – «майже квартирник» Бабкіна. ФОТО
13 лютий, 2019, 12:46